Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontrollal fogyni?

Agykontrollal fogyni?

Figyelt kérdés
Sikerült valakinek? esetleg vannak ilyesmi meditációk vagy hasonlók? (ne nevet írjatok ha tudtok ilyent hanem linket adjatok pls!)
2012. nov. 18. 19:19
1 2
 1/14 Zsizsik666 ***** válasza:
17%

www.nezabaljannyit.hu

vagy

www.kezeltesdahormonzavarod.hu

vagy

www.zsírszalonna.hu

2012. nov. 18. 19:27
 2/14 A kérdező kommentje:
értékeltem egy piros kézzel
2012. nov. 18. 19:30
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Fogyókúrával lehet fogyni.
2012. nov. 18. 19:58
 4/14 Zsizsik666 ***** válasza:
2%
Á, köszi.
2012. nov. 18. 20:06
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Én most pont ezen dolgozom 2 hónapja, már lement 8-9 kiló, mondjuk még van hátra... :) Sajnos magyar nyelvű forrást nem tudok adni, de nagyon jó John Gabriel - Gabriel Method könyve, illetve Emotional Freedom Technique kapcsán ha nézelődsz, találhatsz jó anyagokat. Ezek nagyon jó pszichológiai, lélektani elméleteket adnak, nekem teljesen logikusnak, hitelesnek tűntek, passzolt a saját tapasztalataimmal. Diétázással sosem volt hosszútávú sikerem, most meg összevissza eszem és mégis mennek lefele a kilók, szóval engem meggyőztek az 100%. Jon Gabriel könyvében vannak meditációk, illetve lélektani cuccok, elég jó. Az úr története a túlsúlyával se semmi.
2012. nov. 18. 21:04
 6/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó köszönöm a segítséged :)

ment a zöld kéz :)

2012. nov. 18. 21:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem az agykontrolltól fogsz fogyni.

Na, bonyolult elmagyarázni...

Szóval, ha mindig kövér voltál, vagy hosszú ideje kövér vagy, akkor az a kép van az agyadban: egy kövér ember képe.

Ez vagy te.

És, amikor lefogysz, úgy érzed, hogy ez nem te vagy, ez egy idegen nő, és visszahízod.

Először képzeld el magad vékonyan.

De ne egy másik nő testét képzeld el, hanem a sajátodat képzeld el vékonyan.

A saját felépítésedet, csontozatodat, alkatodat lásd vékonyabban.

Ha ez agyban megvan, akkor tudod a célodat, és menni fog a diéta is.

Bocsánat, tudom, hogy kicsit homályosan mondtam el, de nem tudom magam jobban kifejezni.

Na, az a lényeg, hogy lásd, hogy milyen akarsz lenni, ez a célod, így elérheted.

Az Agykontroll lehet, hogy nem is kell hozzá, elég lesz csak agyban letisztázni, hogy milyen szeretnél lenni.

Azért írtam, hogy ez nehezebb azoknak, akik mindig kövérebbek voltak.

Mert nem tudják, milyen vékonynak lenni, nincs ilyen képük magukról.

Én 20 éves koromban híztam el nagyon, nem tudom igazán, miért, nem zabáltam, inkább rosszul ettem, szendvicset, hamburgert, pizzát, csokit, főtt étel semmi, egyszer-kétszer ettem csak egy nap, de akkor is ilyen rossz és hizlaló kajákat.

Na, elhíztam, az a lényeg.

20 éves koromra lettem 76 kiló, ami nagyon sok nekem, bár állítólag nem látszott, mert akkor sem voltam hájas, csak nagydarab.

OK, megszoktam, ez vagyok én.

Aztán nekiálltam fogyózni, le is fogytam 54-56 kilóra, nem kellett hozzá fél év, odafigyeltem a kajára, és sportolni is kezdetem.

Egyszerűen lement a 20 kiló, nem is szenvedtem.

Na, de amikor megláttam magam a fényképeken vékonyan, úgy megijedtem!

Azt éreztem, "Jó Ég, újra úgy nézek ki, mint nyolcadikos koromban, ugyanolyan az arcom, olyan vékony is vagyok, úgy nézek ki, mint egy kislány. Ki fog engem így komolyan venni a munkában?"

Szóval furi volt, és ijesztő!

Pedig én csak 3-4 évig voltam ilyen kövér.

Aki tovább ilyen kövér, annak még ijesztőbb lehet látni egy vékony-törékeny embert a tükörben.

Mert olyan, mintha nem is te lennél.

2012. nov. 19. 12:28
 8/14 anonim ***** válasza:

5. vagyok.

Előző is korrekt hozzászólást írt, de ez csak egy lehetséges ok és eset a sok közül. Tök jó, hogy leírod a saját tapasztalatodat, de másnál lehet, hogy más problémák jönnek elő, emiatt ajánlottam könyveket, amikben össze van gyűjtve egy csomó ilyen.

Grat a fogyásodhoz!

2012. nov. 19. 13:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy nő a kérdező?:P
2012. nov. 19. 13:52
 10/14 anonim ***** válasza:
szorgalom a kulcsa, és tényleg működik, csak éppen a gondolkodásodat is át kell alakítani hogy hatékony legyen.
2012. nov. 19. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!