Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Valóban képes lehet majd az...

Valóban képes lehet majd az ember a jővőben ha az agykapacitása és a szellemi szinte jóvalmagassabb lesz a fajunknak akkor képes lehet e arra hogy a puszta akaratával a testét a halál pillanatába tiszta energiává alakítsa?

Figyelt kérdés

Ez nem csak filmekbe volt márn a tudosok is spekulálnak ilyesmin és állítőlag a mendemondák szerint egy régi Tibeti szerzetes elérte ezt hogy a teste energiává alakult de ő egész életét a halálra való felkészülésnek szentelte igaz lehet ez?

Személy szerint én bizar dolognak tartom

#valóban #igazlehet
2012. nov. 21. 22:43
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
Olyasmire gondolsz mint pl a Csillagkapu- sorozatban a felemelkedés? Szerintem egy nap lehetséges lesz, de ez evolúció kérdése.
2012. nov. 23. 20:01
 22/31 anonim ***** válasza:
40%

18as

miből gondolod, hogy a "ezósok"(nem az ezo-tv naiv emberekre kell gondolni) elítélik a tudományt?

én is utálom ezt a szót ,hogy ezotéria, mivel elsőre az jut eszébe az embernek, hogy hülyeség az egész, "jaj menj már"

de ez pusztán azért van mert nem érdekli, méghozzá azért nem érdekli mert nem veszi komolyan, hogy lehet bármi valóság alapja

de ha csak simán statisztikailag nézzük a spiritualitásban jártas embereket, akkor is arra jutunk, hogy rengeteg ilyen ember tapasztal olyan furcsaságokat, amiket nem tudsz megmagyarázni

jó vegyünk egy példát, pl telekinézis, számodra nem létezik, de amint látnál egy embert aki a szemed láttára csinálja meg, akkor arra mit mondasz, hát, hogy biztos kamu..mert nem hiszel benne, magad meg nem fogod megtapasztalni, éppen azért mert nem hiszel benne és itt meg is akad a folyamat..kamunak elkönyvelve, az élet megy tovább és éljen a materializmus

2012. nov. 23. 20:15
 23/31 anonim ***** válasza:
64%

"miből gondolod, hogy a "ezósok"(nem az ezo-tv naiv emberekre kell gondolni) elítélik a tudományt?"

Onnan, hogy nem veszik a fáradságot a tudomány területéről magyarázatot keresni. Mi több, ha valaki megteszi helyettük ezt a szívességet, élből elutasítják a választ. Ezzel szemben előszeretettel hivatkoznak természettudományos eredményekre, és nagy tudósokra, hogy az elméleteiket alátámasszák.

"de ha csak simán statisztikailag nézzük a spiritualitásban jártas embereket, [...]"

Mutass nekem statisztikát. Azon kívül, hogy beírom a gugliba, hogy "paranormal", és kidob 147 millió találatot. Youtube-on 2 milliót.

"[...] akkor is arra jutunk, hogy rengeteg ilyen ember tapasztal olyan furcsaságokat, amiket nem tudsz megmagyarázni"

Rengeteg ember tapasztal furcsaságokat, amiket Ő NEM TUD megmagyarázni, és jobb híján azt mondja, hogy természetfeletti. Van olyan is egyébként, amire én sem tudok biztos választ adni, de ez az én tudásom hiányát bizonyítja, nem azt, hogy létezik a paranormalitás.

"[...] de amint látnál egy embert aki a szemed láttára csinálja meg, akkor arra mit mondasz, hát, hogy biztos kamu [...]"

Valószínüleg a legelső reakcióm ez lenne, de ha tényleg lehetséges lenne a dolog, akkor nem esne nehezemre elfogadni a tévedésemet. Vajon egy ezós hajlandó lenne elfogadni, hogy őt csapták be végig?

Alig várom azt az embert, aki bizonyítja nekem a paranormalitás létezését, de valahogy nem akar felbukkanni. Sejtelmem sincs, hogy miért. :S

"[...] mert nem hiszel benne, magad meg nem fogod megtapasztalni, éppen azért mert nem hiszel benne és itt meg is akad a folyamat [...]"

Ohh... Az igazságnak nincs szüksége arra, hogy higgyenek benne.

"[...] kamunak elkönyvelve, az élet megy tovább és éljen a materializmus"

Nem vagyok materialista. Ezzel a mondattal pedig neked is megvan a sztereotípia-mesterhármasod a szkeptikusokkal szemben. (Oké, elismerem, nekem is megvolt az ezósokkal szemben.)

2012. nov. 23. 21:46
 24/31 A kérdező kommentje:
ne civakodjatok ezen ezt az egyik természet csatornán néztem és csak feltettem a kérdést hogy ki mit gondol róla
2012. nov. 26. 18:24
 25/31 anonim válasza:
20%
Kedves 2. író közlöm veled hogy nem a triász időszakban vagy és mi nem dinoszauruszok vagyunk hanem EMBEREK és az EMBEREK 5-10%-ot használunk. Tény hogy vannak olyan emberek akik képesek ennél TÖBBRE és NEM KEVESEBBRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. dec. 5. 09:56
 26/31 anonim válasza:
De te {2. író} Lehot hogy te tényleg 2%-ot használsz, de nem érdekel ha boldog vagy vele akkor jóó.És honnan a fenéből veszed hogy az űrlények 75%-ot??? Találkoztál velük vagy elmodták... És ha tudósoktól hallottad akkor elmondom neked hogy majd akkor amikor a tudósok rályönnek hogy az élet nem csak szén alapú lehet és nem csak föld szerű bolygón jöhet létre akkor ahoz az évhez amikor ezt kilyelentik adj hozzá kb 2 millió évet és azt mondom hogy majd a tudósok malyd abban az évben talán kitudják számolni hogy egy űrlenynek mekkora lehet az agykapacitása!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tudom hogy a helyesírásom most nem a legjobb de most valahogy nem törődtem vele .
2012. dec. 5. 10:07
 27/31 anonim válasza:
És tudom hogy sok a szóismétlés de ez van!
2012. dec. 5. 10:09
 28/31 A kérdező kommentje:
én nem arra értetem hogy megéljük e hogy valami virus vagy meteor végez velünk mint a dínókkal hanem arra hogy márn most haldoklik a főld és néhány száz év alat nagyrészt majd hogy minden állat és növény faj eltünt elpusztul bele értve az embert is mert mi okozzuk az önzőségünkkel a föld pusztulását
2012. dec. 5. 16:03
 29/31 A kérdező kommentje:
az is igaz hogy ezt a kérdést inkább a tudományhoz kellet volna rakni de már mindegy
2012. dec. 16. 00:39
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
Annyira jó hogy mindenki a maga igazát fújja kb. mint a birkák azt amúgy mindenki csak találgat senki se tud konkrétumokat mondani eleve ott az a szó hogy filozofálás, szted ha a tudósok csak találgatnak bárki is tud választ adni erre a kérdésre ne legyetek már ostoba csimpánzok, annyira vagytok képesek kb h megigyatok egy pohár narancslevet.
2013. márc. 21. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!