Valóban képes lehet majd az ember a jővőben ha az agykapacitása és a szellemi szinte jóvalmagassabb lesz a fajunknak akkor képes lehet e arra hogy a puszta akaratával a testét a halál pillanatába tiszta energiává alakítsa?
Ez nem csak filmekbe volt márn a tudosok is spekulálnak ilyesmin és állítőlag a mendemondák szerint egy régi Tibeti szerzetes elérte ezt hogy a teste energiává alakult de ő egész életét a halálra való felkészülésnek szentelte igaz lehet ez?
Személy szerint én bizar dolognak tartom
ezt nem tudjuk megmondani, egyenlőre az van, hogy őrült nagy baromságnak hangzik, aztán majd amikor már kibékülnek az emberek a spiritualitással lehet, hogy nem fognak nevetni az ilyenen
persze a spiritualitásnak vannak határai nem úgy van, hogy minden lehetséges, de sokkal több minden mint amiről a legtöbben gondolnak, hogy az
"persze a spiritualitásnak vannak határai nem úgy van, hogy minden lehetséges, de sokkal több minden mint amiről a legtöbben gondolnak, hogy az"
A "spiritualitás" nagy része csak félremagyarázott tudományos jelenségekből áll, sokkal több minden, mint amiről a legtöbben gondolják, hogy az.
A sok értelmes emberi egyed!:D
Egyrészt az agyunk speciel néhány százalékát, mindenki másképp használja ki! Az egészet azért nem tudod, mert azt a tested és itt a kulcs a TESTED nem bírja el. Az emberi szervezet nagyon összetett kis gépezet. Mivel a DNS-ünk pár százalékát dekódolták a tudósok eddig, ezért ne döntsünk elhamarkodottan. A világ nagyon nagy ellentétekből és ellentmondásokból áll. Az ember sem egy egyszerű test, sokkal több annál, és ezzel bárki vitázhat, csakhogy vannak ősi feljegyzések és régi kutatási anyagok is erről. Mindenki annyit fogad el a világból amennyit képes felfogni, a piciny agyával. Vannak felemelkedett mesterek, akikről olvashatsz pl: Buddha. Van egy olyan szintje a létezésnek, amit ha elérsz, akkor egy magasabb létezési fokra jutsz, ami nem biztos, hogy tiszta energia, hanem inkább valami más. Itt nem az a kérdés kedves kérdező, hogy valóban képes é az ember ilyen tettre, hanem az emberiség hány százaléka képes egyáltalán ilyenre, ha mindenre azt mondja hogy NEM! ILYEN NINCS! OLYAN NINCS! Régen a tudomány szilárd álláspontja az volt, hogy a Föld LAPOS! Nos, tévedtek, de persze ez emberi dolog. Minden egyes világkorszakban, volt egy paradigma ami meghatározta az akkori világképet. Nos, a mostani paradigmánk, materiális, ha ezt megváltoztatnánk, akkor talán elérnénk a lét egyik magasabb fokát, és ezzel nem arra utalok, hogy tiszta energiaként élnénk tovább ami kb. lehetetlen, hanem hogy tudatosabbak volnánk. Amiből mindenki csak profitálna.
"ja, én csak azt nem értem, hogy miért kell elítélni azt amit nem értünk, ezt mondja meg valaki?!"
Én tökéletesen megértem az ezo-hívők szemléletét és lelkiállapotát, és azt is, amikről beszélni szoktak. Éppen ezért utasítom el a tanaikat teljes mértékben. A kérdést inkább nekik címezném: miért kell a valódi, tudományos elméleteket elítélni olyanoknak, akiknek gőzük sincs róla?
16-os: hallottál már a Human Genome Project-ről? Az emberi genomot már rég dekódolták.
Ez a "DNS-nek csak kis részét ismerjük" duma igen divatos és menő volt tíz éve, de elavult.
"A Humán Genom Projekt (HGP) egy nagyszabású projekt volt 1990-től 2006 májusáig, mely feltárta a teljes emberi genomot egészen a nukleotidok (bázispárok) szintjéig, és azonosította a benne található összes gént. Az emberi genom a petesejt vagy hímivarsejt teljes genetikai tartalma. A humán genom a Homo sapiens genomja. 23 kromoszómapárból és kb. 3 milliárd DNS bázispárból áll."
Forrás: az Internet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!