2/8 anonim válasza:
Igen,vannak. Lehet tőle tranzinciód, de ez csak a jobb eset, mert még tűszógyulamájad is lehet :S
3/8 A kérdező kommentje:
Az ilyen gyerekesen szánalmas kommenteket hagyó emberekben nincs semmi önkritika, hogy amit írnak egyáltalán nem szellemes? Értelmes válaszokat várok.
2012. nov. 8. 22:08
5/8 anonim válasza:
Nincsenek. Soha nem hallottam ilyenről, még statisztikai adatként se. Pozitívról viszont annál inkább. :) Pl készült róla dokumentum film is, ahogy PTSD-s veterán katonákat gyógyítottak meg vele hetek alatt. Úgy, hogy hagyományos terápiával évekig nem jutottak sehova. Szóval van benne potenciál. :)
6/8 anonim válasza:
Én rosszat is hallottam.Sajnos hidraulisztikus agymájgyulladást okoz:(
7/8 anonim válasza:
Nekem eddig csak pozitiv tapasztalatom van csak segitett de egyszer a tv-ben lattam egy anyukat akinek a lanya teljesen megvaltozott egy egy EFT kezeles utan.Azt mondta hogy nem ismer ra a lanyara mert ugy viselkedik mintha teljsen mas ember lenne.Allandoan rossz kedvu, magaba zarkozott teljesen.Ezt leszamitva semmi rosszat nem hallottam rol!
8/8 anonim válasza:
Én sem tudok ártalmas hatásról!
"Sajnálatos, hogy vannak unatkozó emberek, akik egy normális és érdekes kérdésre csak hülyeséggel tudnak válaszolni, miközben valószínű nem is tudják, mire válaszoltak, csak unatkoznak és nincs mivel eltölteni máshogy az időt!" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!