Tényleg ártalmas gyerekeknek a trambulin?
Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 09:08
1/8 anonim válasza:
Ha kiesik belőle, akkor biztos. Miért is lenne ártalmas???
2/8 anonim válasza:
Nem is hallottam még róla, hogy ártalmas lenne. Sőt a napokban olvastam utána, hogy mennyire jó. Csak kedveződolgokat írtak róla.
4/8 anonim válasza:
Nekünk is van.Eggyel több ok a mókára,testmozgásra.Fiam imádja.
Mondjuk az ízületeinek inkább jobb,ha ebben ugrál,mint a kemény betonon...
5/8 anonim válasza:
Mi is venni akarunk ilyet a lányomnak tavasszal. Imád ugrálni. Miért is ártalmas? Szerintem meg éppen fejleszti az egyensúlyérzéket.
6/8 A kérdező kommentje:
Gyermekeimnek szerettünk volna venni, de ahogy olvasgattam, ezt találtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
2012. nov. 6. 14:05
7/8 anonim válasza:
Ilyen hülyeséget életemben nem olvastam meg, a válaszadó nagy kamu gép. A belső szervek rögzítve vannak, nem tudnak elmozdulni. Az inszalagszakadas oké, az előfordulhat-futás közben is....
8/8 anonim válasza:
Hehehe....Ne vegyél be mindent, főleg ne ilyen bődületes baromságot ! (Bocsi, hogy így írom, de eléggé idegesít, hogy egyesek ilyen hülyeséget terjesztenek a trambulinró- isl).
Egyébként a trambulinon való ugrálás - és minden forgó, pörgő, hintázó mozgás beszédindító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!