Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mik az agykontroll lehetséges...

Chuck23y kérdése:

Mik az agykontroll lehetséges hátrányai és hátulütői?

Figyelt kérdés

Nem rég kezdtem el a tanfolyamot, nagyon lenyűgözött a dolog nagyon lelkes is voltam, de hirtelen felbukkant egy enyhe félelem érzet bennem ezzel kapcsolatban. Utána kerestem az interneten és sok olyan cikket olvastam hogy emberek az elmegyógyintézetben kötöttek ki, sokak vissza betegedtek, kisgyerekek lettek agy-mosottak és kiabáltak álmukban...stb ( rendben sok ilyen cikk megszállott keresztény szervezetektől lett feltéve de én kíváncsi vagyok )

Akinek esetleg vannak információ a témával kapcsolatban kérem írja le nekem ( örülnék ha nem csak LEBESZÉLÉSEKET látnék mert van 1-2 dolog ami tényleg hasznos az egészben köztük a 3 ujj technika és az elme térkép tanuláshoz. )

2012. nov. 6. 16:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%

Ettől élek álomvilágban?????

Hát pont azt mondom, hogy ez az Agykontroll, meg a Vonzás, és pont ez az, amivel nem értek egyet!!!!!

2012. nov. 6. 17:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Akkor bocsánat.
2012. nov. 6. 17:57
 13/19 A kérdező kommentje:

Törtem a fejem így elővettem a kézikönyvet és elkezdtem olvasni és kijelölni a részeket amik veszélyt jelentenek.

Szó szerint idézem amiket áthúztam :

"Az agykontroll nem mágia hanem ELMÉNK sokak által ma még KEVÉSSÉ ISMERT, s emiatt kevésbé KIAKNÁZOTT képességeinek okos - ( most jön a lényeg ) TEHÁT NEM KISHITŰ ÉS NEM IS FANATIKUS - használata ... Jelszavunk : EGYENSÚLY"

A tartalom után már is figyelmeztet.

A következő fontos figyelmeztetés amit észrevettem :

"... más technikák esetén némi időre van szükség, amíg tökéletesen mennek... Egy fontos tanács: amennyire csak lehet, az elmevilágába merülve KERÜLD az "ERŐFESZÍTÉST"! Ne erőltesd például az ellazulást sem! "

Ez a két rész azért vissza hozta a hitem a dologban ... nem tudom mennyire konyítotok az elektrotechnikához de ez olyan lehet mint a 3 fázisú kapcsolók:

Az agyad a biztosíték mondjuk legyen 10 ezer watt Az agy kontroll pedig a háztartásban lévő eszközök. Mosogatógép ( 4 ezer watt ) mikró ( 2 ezer watt ) mosó gép ( 4 ezer watt ) televízió ( 3 ezer watt ) ...stb A lényeg a következő, gondolom már ti is megfigyeltétek otthon ha nagyon sok elektronikus eszköz megy egyszerre kimegy a bizti ( nálunk a mikró rendre leveri ) az agy is valami ilyesmi lehet, ha sok-sok dolgot erőltetsz rá kivered szegényt és hát meg lesz az eredménye.

Szerintem elkezdheted ismét használni de mértékkel mint kiegészítés, egyszerre max 2 vagy 3 dolgot programozz, ne relaxálj többet 15 percnél meg ilyenek.

Remélem nem tartasz hülye gyereknek hogy a lehetséges veszélyek ellenére is folytatni akarom. Szerintem ha jól használják remekül segíthet az élet alakulásában ( úgy mint az áram )

2012. nov. 6. 18:22
 14/19 anonim ***** válasza:

Én mielőtt elmentem agykontroll tanfolyamra kb 1-2 évig halogattam. A leírás alapján jó cuccnak tűnt, de az ismerőseim többsége (azok közül akik elvégezték) úgy tűnt mintha álomvilágban élt volna. Aztán egyszer az egyik - aki nem tűnt fanatikus elmebetegnek, néha mesélt a sikereiről, de teljesen normálisan - mesélte, hogy ő több oktatónál is volt ismétlő keretében és nekem Domján Gábort ajánlja (nagyon jól ismert, tudta, hogy elég szkeptikus, bizalmatlan ember vagyok).

Nem bántam meg, a tanfolyam óriási pozitív meglepetés volt. Le voltam nyűgözve attól, hogy Gábor mennyire reálisan állítja be az egészet. Gyakran figyelmeztette a hallgatókat, hogy ne álomvilágban éljenek, ne rugaszkodjanak el a valóságtól. Orvostudományról is pozitívan beszélt, minden gyógyítással kapcsolatos technikánál jelezte, hogy mi az a helyzet amikor inkább orvoshoz kell fordulni agykontroll helyet.

Az is szimpatikus volt, hogy elmondta: a kételkedés természetes, sőt! Az lenne az abnormális ha valaki nem kételkedne!

Szóval számomra kiváló döntés volt, hogy az ő előadásaira mentem először (majd ismétlőn azért megnézem a többi oktatót is).

A technikákról meg pont az a véleményem amit a kérdező kiemelt a füzetből.

Időnként szerintem teljesen elfogadható ha az ember elbizonytalanodik, én ilyenkor olvasgatok az esettanulmanyok.hu-n, beszélgetek más ismerőseimmel akik már évek óta használják (szerencsére nekem 30-40 ilyen ismerősöm van) és máris visszaáll a hitem.

2012. nov. 6. 18:49
 15/19 A kérdező kommentje:
Én Domján Lászlónál vagyok hallgató, csak azért tudom felfogni a dolgokat mert tudományosan magyaráz, de mivel testvérek hasonlóan kell hogy oktassanak. Viszont jó ötletnek tűnik több oktatót is meghallgatni ezt megjegyzem és köszönöm szépen!
2012. nov. 6. 18:58
 16/19 anonim ***** válasza:

18:49 vagyok.

Szívesen! Még ami eszembe jutott, hogy általában a szkeptikusok akik el se mentek a tanfolyamra, az egyházak és a túlzott lelkesedéssel rendelkező Titok rajongók a leghangosabbak. Emiatt én is folyton rájuk figyeltem régen (én környezetemben a 3. kategóriából volt a legtöbb). Mint fentebb írtam, pont emiatt nem mentem tanfolyamra sok ideig. Ebben a szomorú az, hogy akik normálisan állnak hozzá, szorgalmasan csinálják és sikereket érnek el vele, általában csöndben maradnak. Ritkán beszélnek róla és kerülik az értelmetlen vitákat. Azóta, hogy ezt észrevettem, jobban megválogatom kinek adok a véleményére.

Sok sikert! :)

2012. nov. 6. 19:09
 17/19 A kérdező kommentje:
Beszélgettem az egyik kisegítő oktató nővel Sólyom Ildikóval ő mondta ha nem szeretné hogy letörjék a lelkesedését akkor inkább hallgat gondolom a sikereket elértek is ezért csinálják ezt.
2012. nov. 6. 19:18
 18/19 anonim ***** válasza:
aki kletyós az kletyós marad ha nem változtat az életén. Valószínűleg nem szép dolgokra használták és a karma lecsapott.
2012. nov. 7. 13:32
 19/19 anonim válasza:
Ne bonyolitsatok mar tul... Az agykontroll nekem teljesen bevalt, bar csak neha hasznalom. Amikor kell :) Es tenyleg mukodik, allatokkal, emberekkel is jobban szot ertek xD csak NE eroltesd!! Ez a lenyeg x) (bocs a helyesirasert csak telorol irok xP)
2012. nov. 7. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!