Mi az a villámolvasás?
#10: és te határozottan állítod, hogy te fogsz most egy könyvet, egy perc alatt hatvan oldalt átpörgetsz és lefényképezed az agyaddal és utána vissza tudod hívni és eltudod mondani mik történtek abban a hatvan oldalban?
ha gondolod küldök neked egy hatvan oldalnyi szöveget és után bele kérdezek itt. egy percet gondolom rá tudsz szánni az életedből :D
amúgy azt írtam, hogy szerintem kamu. és tényleg minden e mellett szól. gondold el, ha el lehetne "olvasni" sacc öt perc alatt egy átlag könyvet, akkor egy nap alatt le lehetne tudni egy szerző teljesen élet művét. egy év alatt a közel teljes magyar irodalmat :D hidd el erről tudnánk ha ilyen lenne. aki erre képes lenne az világ szintű híresség lenne.
én meg 3 óra alatt olvastam ki 1 kb160oldalas könyvet XD
ja de az mese könyv volt teli volt képpel :D és 9 éves voltam :D
Az elektronok az egymás közötti kommunikációja által végbemenő metamorfózisnak, e síkban való manifesztációjának az értelmezése.
László jósnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!