Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi az a villámolvasás?

Mi az a villámolvasás?

Figyelt kérdés
Ha az, hogy egy 160 oldalas könyvet 1-2 nap alatt elolvasok, akkor nekem meg van az a képesség.

2012. okt. 25. 17:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

#10: és te határozottan állítod, hogy te fogsz most egy könyvet, egy perc alatt hatvan oldalt átpörgetsz és lefényképezed az agyaddal és utána vissza tudod hívni és eltudod mondani mik történtek abban a hatvan oldalban?

ha gondolod küldök neked egy hatvan oldalnyi szöveget és után bele kérdezek itt. egy percet gondolom rá tudsz szánni az életedből :D

amúgy azt írtam, hogy szerintem kamu. és tényleg minden e mellett szól. gondold el, ha el lehetne "olvasni" sacc öt perc alatt egy átlag könyvet, akkor egy nap alatt le lehetne tudni egy szerző teljesen élet művét. egy év alatt a közel teljes magyar irodalmat :D hidd el erről tudnánk ha ilyen lenne. aki erre képes lenne az világ szintű híresség lenne.

2012. okt. 25. 19:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Költséges átbacás.
2012. okt. 25. 20:03
 13/17 anonim válasza:

én meg 3 óra alatt olvastam ki 1 kb160oldalas könyvet XD

ja de az mese könyv volt teli volt képpel :D és 9 éves voltam :D

2012. okt. 25. 22:41
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. nov. 1. 13:50
 15/17 anonim ***** válasza:
és 100%-ban jó válaszokat ad... 1mp/oldal.
2012. nov. 11. 20:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Az elektronok az egymás közötti kommunikációja által végbemenő metamorfózisnak, e síkban való manifesztációjának az értelmezése.

László jósnő

2012. nov. 11. 21:04
 17/17 A kérdező kommentje:
???Ezt nem értettem!
2012. nov. 12. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!