Villámolvasás, valaki?
Nem írom le, hogy akik nem hisznek ilyenbe stb ne írjanak mert felesleges:D
Szóval, van aki volt tanfolyamon, esetleg birtokába van a "képességnek"?:) megvan a hanganyag, de csak pislogok :| jó lenne valaki, aki emellett jobban elmagyarázná az adott részt vagy.. ilyesmi :) Ha magadra ismertél írhatnál!:D 18/f
"Egy ideig próbáltam elsajátítani a hanganyagból, de nem jártam sikerrel."
Nyugodt lehetsz ez egy embernek sem sikerült a világon sohasem :xD
mondtam, hogy felesleges :DD
egyébként azt, hogy van az a narancs módszer f*szság hogy elképzeled a fejed hátulján oszt oda összpontosítasz vagy mi és elv. nagyobb lesz a 2térlátásod" vagy mi.. utánna el kellett végezni vmit, na már az nem jött össze, cső 2. kazetta :)
ám legyen :)
ha valami érdekel, úgy is rendesen olvasom, mert azt szeretem olvasni, de ami nem és mégis muszáj... :)
Nem túl szerencsés, hogy akik lusták voltak eleget gyakorolni, a hanganyagot/tanfolyamot pedig félreértelmezték, simán dobálóznak olyan hülye, felelőtlen kijelentésekkel, hogy kamu az egész, és ez még senkinek sem sikerült. Valóban sok gyakorlás és céltudatosság kell a villámolvasás elsajátításához, ami az elején komoly koncentrációt igényel. De ez minden készség elsajátításával így van. Aki olvasni tud, elvileg a villámolvasásra is képes. Csak elszántság kérdése. A villámolvasásnak egyébként nemcsak az az előnye, hogy sokkal gyorsabb, hanem mélyebb megértést is tesz lehetővé. Ahhoz hasonló, ahogy egy ház felépül, először megvan a váz/tartószerkezet, és csak aztán jön a többi. Rétegekben dolgozunk, és a megértés is így jön. Az aktiválási technikákat pedig a céljainkhoz és igényeinkhez igazítjuk. Ezzel szemben a lineáris olvasás olyan, mintha egy háznak még nem állnának a falai, de már bent lennének a bútorok, és minden egyéb részletkérdés.
Aki a tanfolyamon gondolkozik, én előtte mindenképp az agykontroll tanfolyamot ajánlanám, mert utána sokkal könnyebb a villámolvasás is. Egyébként az agykontrollra is ugyanez vonatkozik, semmit nem ér a tanfolyam, ha valaki nem gyakorolja be az ott tanult technikákat. A tanfolyamon "mankókat" kapunk, de járni már nekünk nekünk kell. Aki pedig még nem töltötte be a 15-öt, annak javaslom a gyerektanfolyamot is.
Ha pedig valakit elsősorban a tanulás kérdése foglalkoztat, Domján László Tantrükk című anyagát ajánlom.
Egyébként van pár villámolvasós anyagom, ha valakit érdekel, írjon privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!