Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Villámolvasás, valaki?

Villámolvasás, valaki?

Figyelt kérdés

Nem írom le, hogy akik nem hisznek ilyenbe stb ne írjanak mert felesleges:D

Szóval, van aki volt tanfolyamon, esetleg birtokába van a "képességnek"?:) megvan a hanganyag, de csak pislogok :| jó lenne valaki, aki emellett jobban elmagyarázná az adott részt vagy.. ilyesmi :) Ha magadra ismertél írhatnál!:D 18/f

2012. szept. 18. 17:34
 1/9 Katy123789 válasza:
Én úgy vagyok vele hogy szeretném elsajátítani a villámolvasást..:) De csak 15 éves kortól van agykontroll/villámolvasás oktatás.. :/ a 15-öt még nem töltöttem be, de hamarosan befogom, szóval ami azt illeti, szeretném majd elsajátítani. :) Nagyon sok mindent tudok róla, utána néztem, meg vannak ilyen könyveink itthon..^^ És anyum is tudott..:D Sajnos neki már nem megy, mert nagyon régen tanulta.. De én azért szeretném megtanulni mert érettséginél praktikus.. 2 nap alatt végig olvasod az összes tudnivalót..:D Szóval sajnálom én nem tudok segíteni benne:/ De hinni hiszek benne.. élő példa anyum:DD Szóval aki azt állítja hogy nem igaz, akkor jobb ha csöndbe marad:) "megvan a hanganyag, de csak pislogok :|" <--- amúgy ez alatt mit értettél? Hátha mégis tudok valamiben segíteni, esetleg anyumat megkérdezhetem.. De vannak tanfolyamok, járhatnál párra, és menni fog;D Sok sikert:P
2012. szept. 18. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Rám hiába nézel.
2012. szept. 18. 18:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy ideig próbáltam elsajátítani a hanganyagból, de nem jártam sikerrel.
2012. szept. 18. 18:33
 4/9 anonim ***** válasza:
55%

"Egy ideig próbáltam elsajátítani a hanganyagból, de nem jártam sikerrel."

Nyugodt lehetsz ez egy embernek sem sikerült a világon sohasem :xD

2012. szept. 18. 18:39
 5/9 A kérdező kommentje:

mondtam, hogy felesleges :DD

egyébként azt, hogy van az a narancs módszer f*szság hogy elképzeled a fejed hátulján oszt oda összpontosítasz vagy mi és elv. nagyobb lesz a 2térlátásod" vagy mi.. utánna el kellett végezni vmit, na már az nem jött össze, cső 2. kazetta :)

2012. szept. 18. 19:35
 6/9 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:
A normális ember azért olvas, mert az örömet okoz neki, és fejleszti a kreativitást és ad egy pici szellemi szintet is, amit te szeretnél az ennek a reciproka.
2012. szept. 19. 14:14
 7/9 A kérdező kommentje:

ám legyen :)

ha valami érdekel, úgy is rendesen olvasom, mert azt szeretem olvasni, de ami nem és mégis muszáj... :)

2012. szept. 19. 14:54
 8/9 tocopherol válasza:

Nem túl szerencsés, hogy akik lusták voltak eleget gyakorolni, a hanganyagot/tanfolyamot pedig félreértelmezték, simán dobálóznak olyan hülye, felelőtlen kijelentésekkel, hogy kamu az egész, és ez még senkinek sem sikerült. Valóban sok gyakorlás és céltudatosság kell a villámolvasás elsajátításához, ami az elején komoly koncentrációt igényel. De ez minden készség elsajátításával így van. Aki olvasni tud, elvileg a villámolvasásra is képes. Csak elszántság kérdése. A villámolvasásnak egyébként nemcsak az az előnye, hogy sokkal gyorsabb, hanem mélyebb megértést is tesz lehetővé. Ahhoz hasonló, ahogy egy ház felépül, először megvan a váz/tartószerkezet, és csak aztán jön a többi. Rétegekben dolgozunk, és a megértés is így jön. Az aktiválási technikákat pedig a céljainkhoz és igényeinkhez igazítjuk. Ezzel szemben a lineáris olvasás olyan, mintha egy háznak még nem állnának a falai, de már bent lennének a bútorok, és minden egyéb részletkérdés.

Aki a tanfolyamon gondolkozik, én előtte mindenképp az agykontroll tanfolyamot ajánlanám, mert utána sokkal könnyebb a villámolvasás is. Egyébként az agykontrollra is ugyanez vonatkozik, semmit nem ér a tanfolyam, ha valaki nem gyakorolja be az ott tanult technikákat. A tanfolyamon "mankókat" kapunk, de járni már nekünk nekünk kell. Aki pedig még nem töltötte be a 15-öt, annak javaslom a gyerektanfolyamot is.

Ha pedig valakit elsősorban a tanulás kérdése foglalkoztat, Domján László Tantrükk című anyagát ajánlom.

Egyébként van pár villámolvasós anyagom, ha valakit érdekel, írjon privit.

2012. okt. 21. 16:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Én már kb.10-11 éves korom óta birtoklom a villámolvasást.
2012. okt. 25. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!