Agykontrollosok, hogyan voltatok képesek kezelni ezt a tényt, hogy ilyen sok mindenre képes az emberi lélek a testével?
Ingyen is tudsz pozitívan gondolkodni, nem kell ahhoz agykontroll.
Nem fogsz egy állást "bevonzani" csak mert elvégeztél egy tanfolyamot. Ha megfelelő vagy, akkor fognak felvenni.
Ááá, már értem. :) Irigylik egyesek, hogy valakil képesek voltak megérteni, elsősorban belülről származik a boldogság, nem kívülről.
Szerintem, ha hagyjátok, nektek is sikerül, agykontrollal vagy anélkül. De ez az irigykedés nagyon méltatlan egy emberhez.
"Pl. új végtagot még nem növesztett agykontrollal az, akinek levágták a lábát. Máris nem olyan félelmetes és hétköznapibb ez az erő, ha belegondolsz ebbe". Erről van szó!
Arról van szó, hogy tiszta fejjel átgondolod a teendőidet. Nincs itt semmiféle "bevonzás" meg hasonló égbekiáltó ökörségek. Annyi a lényeg, hogy tisztábban látod a céljaidat, az odavezető úttal együtt. Ha például találkozni akarsz valakivel, akit rég nem láttál, vagy munkát akarsz találni, akkor nem szuggerálni kell magadnak alfában, hogy "ha most kijövök alfából, akkor csörögni fog a telefon, és Ikszipszilonka lesz az, hogy találkozni akar velem, aztán megnézem az ímélemet, és jönni fog egy levél, amiben pont engem keresnek álmaim melójára", és ezt elmondod magadnak hatszázszor, hanem szépen átgondolod, hogy milyen munkára szeretnél jelentkezni, átgondolod, mi lehet egy esetleges állásinterjún, aztán átgondolod, hogy mit szeretnél mondani Ikszipszilonkának, majd ezeket tudatosítod, kijössz alfából, megpályázol állásokat, és felhívod Ikszipszilonkát. Nincs ebben varázslat.
A gyógyítós részéről meg annyit, hogy azt nyilván mindenki tudja, hogy a stressz, a negatív hozzáállás meg az önmarcangolás nem vezet semmi jóra, és ha ezeket levetkőzi valaki, egyfajta nyugodt, pozitív életszemlélettel helyettesíti, akkor jobban fogja érezni magát a bőrében - ergo boldogabb, és bizonyos szempontból egészségesebb lesz.
Ez persze nem illik ebbe a témakörbe, ez a tudományos része, amit senki sem vitathat. Az ezoterikus maszlag ez után következik - mindenki döntse el, hisz-e benne.
Látom itt egy konkrét agykontroll "csata" zajlik, beszállok, habár vitatkozni senkivel nem akarok, csak elmondom, ahogy én látom.
Az talán mindenkinek elfogadható, hogy az agyad születésedtől kezdve eltárol minden információt. Az olyanokat is, amikre nem is vagy tudatos. Pl. hogy baba korodban ezt és ezt mondták rád.
Az agyadnak van egy tudatos és egy tudattalan (tudatalatti) része.
Hogy hat ránk az a részünk, ami nem is tudatos? Pl. úgy, hogy ha apád folyamatosan azt mondta, hogy az élet nehéz, akkor könnyen lehet, hogy ez beépült a tudatalattidba, és tudattalanul olyan helyzetekbe mész bele, hogy az élet tényleg nehéz legyen.
Amikor lemész alfába, tehát egy nagyon ellazult állapotba, akkor a 2 agyféltekéd közötti határ elmosódik, könnyebben tudod látni a hibáidat és tudsz rajtuk dolgozni.
Aki úgy gondolja, hogy az agykontroll a pozitív-gondolkodásról szól, annak mondom, hogy az csak egy eredmény, nevezzük mellékhatásnak. Az agykontroll technikák összessége az agy képességeinek hatékonyabb kihasználására. Benne van a nevében a célja: kontroll, vagyis ellenőrzés alatt tartod saját elméd. Egyre jobban belelátsz, de nem csak a felszínen, hanem magadba közlekedve egyre mélyebbre is. Így egyre jobban megismered magadat és ami nem tetszik, azt programozva az agyad átírod arra, amit szeretnél. Tökéletesen működik és tökéletesen megéri.
Biztos vagyok benne, hogy van olyan aki elvégezte az agykontrollt és nem használja, de nem hallottam még olyan emberről, aki elvégezte és egy totális baromságnak tartja. Persze ilyen is előfordulhat, de érdekes hogy akik elvégezték, nem sajnálják rá a pénzt, akik meg nem végezték el, folyamatosan azt pofázzák, hogy kidobott pénz. Kisapám! Van egy felületes, semmi tudásod az agykontrollról! Ne pofázz bele, mert nem értesz hozzá! Evezz olyan vizekre, amit tényleg megtapasztaltál, nem csak tévképzeteid vannak róla. Ennyi.
A kérdezőnek: Szerintem csak a jéghegy csúcsát súroltad még, és ez is megártott. Szerintem annál is sokkal több dologra vagy képes, mint most hiszed.
Tanácsom, hogy ne siess. Ha van időd, lehetőséged, akkor minden nap (tehát rendszeresen) menj szintedre és tölts el ott egy kis időt, vagy végezz különböző agykontrollos relaxációs gyakorlatokat. Egy kis idő múlva már természetes lesz, és egy fajta megnyugtatást ad, hogy te irányítod sorsodat. Ne használd negatív dolgokra, a többinek csak a fantáziád szab határt, és az, hogy mit tudsz elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!