Akinek kinyílt a harmadik szeme, az mit lát?
Figyelt kérdés
"Kinyílt a harmadik szemem, látom az aurákat és a szellemeket." Ez mi?2012. okt. 7. 21:56
11/14 anonim válasza:
#7 küldtem rontást
Rikárdó jósnő
12/14 anonim válasza:
Ahelyett, hogy a szellemek meg az aurák meglátására törekednél, inkább az igazságot látnád meg, és azt, hogy mi van a dolgok mögött. Bár sokkal jobb a boldog tudatlanság, hidd el...
13/14 anonim válasza:
Tekintsük el a nevedtől, mert ilyen névvel már nem lehet komolyan venni egy kérdést sem.
Hallottál-e valaha arról, hogy a madaraknak és gyíkoknak van harmadik szeme? Ha nem, akkor olvass utána. A többi már csak jósnős maszlag. (Nagyon kevés ember látja az aurát. Nem az aurákat. Én foglakoztam ezotériával, és ennek a kategóriának a fele zagyvaság. Azok a kérdések is, amiket komolyan, nem viccből tesznek fel. Jó napot, és menj olvasni a madarakról!)
14/14 anonim válasza:
Az igazságot! Ezalatt azt értem, nem minden az aminek látszik, és aki ezt észreveszi, csak az láthatja az igazságot, és az megvilágosul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!