Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi az agykontroll?

Mi az agykontroll?

Figyelt kérdés
Már sok oldalt összeolvastam róla, ahol emberek mondják, hogy mennyit elérnek vele. Én nem tudom hogyan vélekedjek erről. Egy részben vonz, de más részben azt hiszem, hogy itt is csak egy mágiához értenek : a pénzem kivarázslásához a zsebemből.
2012. szept. 25. 06:29
 1/5 anonim ***** válasza:
14%

Egyrészt jól menő üzlet.

Másrészt mágia a javából!

2012. szept. 25. 07:20
 2/5 anonim válasza:
84%
Nagyon jól működik csak sokat kell gyakorolni. Nem megy egyik percről a másikra. Nekem a szüleim elvégezték a tanfolyamot, én is hamarosan szeretném elkezdeni. Én a fejfájásomat már szuperül meg tudom szüntetni. Nagyon ajánlom!
2012. szept. 25. 08:22
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

[link]

1991-ben végeztem el - általában akkor veszem elő, amikor nagy a baj; ill. ha eszembe jut, akkor olyan apróságokra, hogy ne kelljen sorban állnom postán, patikában, akkor jöjjön a busz, amikor a megállóba érek, meg egyéb haszontalanságokra... -- a számomra legnagyobb "tevékenységem" a két és fél centi átmérőjű epekövem eltüntetése volt 25 nap alatt -- mágiát nem tapasztaltam az elmúlt huszonegy évben, de hát mindenki aztat hisz, amit akar :) aki használja, tudja, hogy működik

és igen, érdekes módon ez is pénzbe kerül, mert anyagi világban élünk, s mivel nem mágia, ergo nem tud kaját, lakást stb. varázslani...

üdv

:)

2012. szept. 25. 08:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ki mit teremt magának...

:)

2012. szept. 25. 13:11
 5/5 anonim válasza:
13:09-es ne haragudj de te beteg vagy!
2012. szept. 26. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!