Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A felsőbb énről miket lehet...

A felsőbb énről miket lehet tudni?

Figyelt kérdés
Szeretnék vele egyesülni.Minden érdekel ami vele kapcsolatos.
2012. aug. 23. 16:30
 1/7 Pietrosol ***** válasza:
73%

Szia!

Csak figyelned kell a gondolataidra érkező érzelmi reakcióidat!A pozitív érzelmek jó fa gyümölcsei,míg a negatív érzelmek rossz fa gyümölcsei!Az édenkertbe csak jó fák voltak,innét űzte ki magát az ember!

De ez nem teológia,hanem ontológia(ön teológia)!

A feladat vagy módszer,tedd fel a kérdést magadnak:ki vagyok én?

2012. aug. 23. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Meditációval kapcsolatba léphetsz vele,gondolom sokat kell gyakorolni.:D

Állítólag amikor az emberek halálközeli állapotban fényt látnak,akkor a felsőbb ént látják.A felsőbb én a túlvilágon barátságos formában jelenik meg(hogy máshogy).

2012. aug. 23. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
én könyveket tudnék ajánlani, amik segíthetnek:D pl: Eckhart Tolle, Osho, Paul Brunton könyvei... Szerintem nagyon jók, és világosan leírnak mindent:)
2012. aug. 25. 22:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Mar most is kapcsolatban vagy vele, hiszen o te vagy.

Az hogy a kerdest felteszed azt jelenti, hogy mar uton vagy egy kozvetlenebb kapcsolathoz.

Elsosorban a megerzeseiden keresztul megy a kommunikacio. Tisztisd ki a tested es, csendesitsd el az elmed, hogy konnyebben eszrevedd.

2012. aug. 25. 22:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,majd utána nézek a könyveknek. :-)

Utolsó:hogy érted azt hogy tisztítsam ki a testem?Egészségesen táplálkozzak?

2012. aug. 25. 22:55
 6/7 anonim ***** válasza:
A felsőbb énnel a kapcsolat meditációútján lehetséges,és végül realiálod magadba,hogy ő te vagy akkor egyesüsz vele.ELVILEG.oszt én nem tudhassam biztosan,mert nekem még nem sikerült:P
2012. aug. 25. 23:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Még szerencse,hogy raktak szerkesztés gombot ebbe a gondterhes rendszerbe,előzőleg egy betű kimaradt,szóval realizálod vagyis felismered magad a felsőbb éned,tehát magad,hogy egy vagy vele,és a felsőbb éned tulajdonképpen a te nem korlátolt éned.
2012. aug. 25. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!