Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Az létezik, hogy túl sok...

Az létezik, hogy túl sok pozitív energia legyen egy emberben?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 22:26
1 2 3
 21/29 Won ***** válasza:
Mindegy.... nem vitatkozok, látom fölösleges....
2012. aug. 9. 11:16
 22/29 anonim ***** válasza:

homo ludensz válasza:

A radiesztéziában úgy mérik ki az embert (férfit) hogy bal felső test táj + bal térd környéke - és így tovább egész aprólékosan nem sorolom de még a szem szerkezete is + illetve negatív.A nőknél ez fordítva helyezkedik el. Egészséges embernél érthetően ezek egyensúlyban vannak mert sem + sem a - energia nem jobb vagy rosszabb csak különbözik egymástól de mind kettő a lét meghatározója.

Ez is egy mostani nagy rizsa a köbön. Fogalmuk sincs semmiről a magukat radiesztolgusnak nevezőknek. Ez az idézet mondat is azt mutatja. Az igaz az ember két testfélből áll és még az is igaz hogy a kettő energetikailag különbözik feszültségének erősségében de ez nem azért van mert nő vagy férfi, hanem az okozza hogy a kuka agyfélteke vezérli vagy az aktívabb agyfélteke a szövegelős.

Ezek a mostanra összejött eszementek természet gyógyók nem elég hogy összehordanak minden hindu, buddhista vagy épp amerikásba szakadt divatos jogi marha szövegét, de még tanfolyamokon is butítják az embereket nem kis pénzért -- holott semmi értelme nincs.

Pl itt van a ma divatos rezonancia kifejezés amit valaki hallott és anélkül, hogy tudná a jelentés értelmét, mert jól hangzik, így beiktatták a süket szövegükbe.

Holott a mágneses rezonancia azt az erőt jelenti amikor mondjuk valakinek nyakára kötnék egy kötelet és azt addig rángatnám amíg el nem kezd a másik inogni előre, hátra. Ha nem mozdulna ki csak inogna az én erő kifejtésem ellenére, akkor egyforma erőt fejtettünk ki -- elektro-mágnesesség esetén ezt nevezzük rezonanciának

2012. aug. 9. 11:29
 23/29 anonim ***** válasza:

Remélem most már elég érthető az élettel kapcsolatos energetikára, kisugárzásra vonatkozó tudni valók.

Bármit olvastok hallotok tessék előbb gondolkodni és tudományos téren utána keresgélni. egyetlen jó filozófia van az ókori kínai -- az akupunktúra-- de még az is tartalmaz hiányosságokat -- hisz nincs jin és jang mert egyetlen energia szálak összessége-- de akkor még nem ismerték az EEG EKG mint agy energiát és azt gondolták a szív csak egy érzelmi akármi-- holott az érzelmeinkhez a szívnek semmi köze! mert egy -- bár létszükségleti szervünk -- de csak közönséges szivattyú!!

máskülönben a kínai a legjobb gyógymód, illetve a TAO filozófiájuk az, ami életszerű és nincs benne babonaság.

A hindu marhaságokat feledjétek el ha netán valamelyikőtök érdeklődött utána egy tömény vallásos, és jogi téveszmés marhaság

2012. aug. 9. 11:38
 24/29 homo ludensz ***** válasza:
Gratulálok "mami" nagyot alakítottál. Bizonyára nálad van egyedül a jó kulcs és mi csak habratyolunk itt azt sem tudván mit beszélünk. Igaz én csak 90 után ismerhettem meg az un. természetgyógyászat módozatait,technikáit de azt hiszem hogy egy páran vagyunk így. Magam például soha egyetlen fillért nem kértem és sokszor eltünt a kezelt személy azt sem mondta hogy kalap.Tudom hogy éli világát és ez nekem elég. Használd egészséggel a tudásod még hosszú ideig a rászoruló emberek javára.
2012. aug. 9. 19:32
 25/29 anonim ***** válasza:

Tudod homoludensz nem volt szándékomban az alakítás" és azt se állíthatom, hogy én mindent tudok, csak a legfontosabbakat volt időm megismerni, érzékeléssel, a gyakorlatban használni. De ehhez nagyon sok év kellett amire minden fellelhető idevonatkozó írást, megállapítást átolvastam, majd érzékeléseim után kirostáltam, mi az ami igaz és mi az ami halandzsa. Pl nagyrészt egy bazi nagy halandzsa hinduk szövege- egészség szempontjából egy nagy sóder a csakrákról való mese.Vagy az hogy univerzumi energiákból pótolja valaki a gyógyítással elveszített erőt. Ha Te gyógyítasz másokat -- mellesleg hagyd abba!!-

még ha reiki balettozó mozdulatokkal is, és valóban kisugárzó vagy, akkor sajnos számíthatsz arra, hogy egyszer drámai gyorsasággal derülhet ki hogy már nagyon beteg lettél.

tudod ha nem is azonos, de valamilyen szinten az emberi test-energiák hasonlóan működnek mint az atomi energia.

Az atomi energiának az a tulajdonsága ha megdörzsöljük akkor ionok válnak le róla-mágneses töltések, elektronok először a külső héjáról. Amit aztán belülről kifelé-haladva pótol. Na így működik hasonlóan, az emberi testen belül is az energia. Kisugárzol, az energiád legyengül, aztán a testedből kiáramolva igyekszik pótolni és honnan veszi el? Az agy idegsejtjeitől és az adott, érintett szervedtől. Teljesen észrevétlenül zajlik annyira, hogy drámai gyorsasággal bele lehet DÖGLENI!

azt gondolod én észre vettem előbb? Nem. Szóltak-- Viki mostanában hámlik a füled... nem törődtem vele- gondoltam biztos nem krémeztem kiszáradt. Aztán valaki megjegyezte-- Vikii fogytál mostanában, mert mintha vékonyabb lenne a két karod -- megnéztem... érdekes a súlyom pedig ugyan az... nem törődtem vele..

aztán meg- meg szédültem az ágyak mellett -- arra gondoltam, hogy talán a szokásos az illető beteg idős és nem akar meghalni, pedig már közel van hozzá ... ez megszokott volt a gyakorlatomban akivel foglalkoztam éjjel az másnap elhalasztotta az agonizálását az orvosok csodálkozására... Tehát ezt se vettem komolyan.. aztán magasak lettek az emeletek, meg -meg szédültem, szorult a mellkasom és "löttyent" a szívem -- gondoltam sokat dolgozom éjjel is otthon is építkezek is..

Amikor viszont úgy éreztem már többre nem vagyok kíváncsi, akkor ott hagytam a klinikai munkám és visszaültem könyvelőnek. De elkéstem, mert akaratom ellenére az asztalomtól!! kisugároztam a szobában ülőkre- gyógyult aki előttem ült gyógyult aki mellett ült, gyógyultak a buszon és villamoson akik mellém álltak, leszívtak és adtam azoknak is akik előttem, mögöttem álltak sorba az üzletben. S az EKG negatív volt, mert a lélek akkor épp úgy akarta mutatni-- korrigált akkora!!

amíg össze nem estem és a szívem percen belül is csak lötyögött" dobbanások helyett. azóta rendbe hoztam magam, mert az orvostudomány nem tudott, de az alsó karom ma is látszik elsorvadt.

A lényeg hagyd abba, a leked erejére azért is szükség van mert egyszer annak köszönhetően éled túl a testhalálodat és az a létezés megéri mert fantasztikus-- tudom, mert gyermekkoromtól 10 éves koromtól kezdve kiléptem a testemből 50 éves koromig. Ezért akartam mindent tudni és ezért tanultam egészségügyi vonalon is és dolgoztam jó sok évet.

Tehát vigyázz magadra lehet hogy jó érzés segíteni másokon, de a halhatatlan lét ennél sokkal többet ér hidd el. Csak az erős és tiszta lélek éli túl a testhalálát!!!!

2012. aug. 10. 07:29
 26/29 anonim ***** válasza:

homoludensz még valamit nem árt ha tudsz és mindenki aki valóban gyógyítón kisugározni képes.

először is lehet, azt gondolod Te vagy az aki kisugároz, Te vagy az aki gyógyít másokat. Ez egy nagy tévedés.

a Lelked gyógyít aminek viszont kóros isten-komplexuma van!

Ráadásul van olyan rafinált hogy elhitesse veled, hogy TE gyógyítasz!

Nekem is későn esett le a tantusz a gyógyítást tekintve!-- pedig ilyen vonatkozásban nagyon régen jól ismertem, tudtam hogy rafinált, tudtam, hogy öntörvényű, azt is tudtam, hogy olykor manipulálni képes az Én-t ami vagy jó vagy épp rossz magára az emberre nézve.

30 éven keresztül! szökdösött a lelkem ahová Ő akart! az is megtörtént amikor szembeszálltam az akaratával, hogy egyik pillanatról a másikra lebénultam és megvakultam!!

Miért? Mert nem szándékoztam felemelni a fenekem az íróasztaltól úgy ahogy Ő jelezte, elvárta hogy tanuljak ismét és gyógyítsak-- mert élvezni akarta a saját isteni erejét!! Egy évig kínlódtam, orvosokhoz, szanatóriumba kerültem és újra meg újra megállt a lábam és megvakultam akár a forgalom közepén a Karinthy Frigyes úton.

Akkor amikor megadtam magam és a klinikára jelentkeztem dolgozni és tovább tanulni, attól kezdve szaladtam és láttam zavartalanul.

szóval a lényeg az a kellemes érzés hogy másokon segítettél az bizony csalóka azt a lelked kelti benned, mert Istennek képzelheti magát. Maga az ÉN,- egocentrikus és élni akar mindenáron!

2012. aug. 10. 08:15
 27/29 homo ludensz ***** válasza:
Kedves "mami" midig is nyitott igyekeztem lenni az okos beszédre a nagyobb tudásra s ezért még többet szeretnék olvasni tőled ha van számomra mondanivalód. üdv. sándor
2012. aug. 10. 09:30
 28/29 Won ***** válasza:

"Maga az ÉN,- egocentrikus és élni akar mindenáron!"

Van, aki már nem ezen a szinten van......

2012. aug. 11. 10:28
 29/29 anonim ***** válasza:

Van aki sajnos elgyengül és elhagyja magát. mint a két egér esete olyan ez. az egyik egér feladta és belefulladt a tejbe. A másik taposott a kifulladásig és a tej megaludt- kimászott belőle az egér.

Sajnos ilyen az élet is, hol lent, hol fent...meg kell tanulni taposni, vagy oda csapni, hogy az ember fenn maradhasson.- ez van.

2012. aug. 12. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!