Lehet hogy rossz kategóriába írok de pls help me?
Szóval tudom hogy ezt nem szabad de muszály mert nem bírok várni
3 kérdeznék:
1. hogyan érhetném el a zuhanási álmot tudjátok amikor azt álmodod hogy zuhansz és felriadsz, szeretném úgy megálmodni hogy csak zuhanok?
2. hogyan van ez a tudatos álmodás mert félek kipróbálni?
3. nagyon magányos vagyok, folyton beképzelek egy hangot amivel akkor beszélhetek amikor magányos vagyok, nekem ő az isten
próbálom meggyőzni magam arról hogy ő nincs de nem megy
Előre is köszönöm
13/f
Szia!
A tudatos álom elérésére van egy jó módszer, az úgynevezett valóságteszt.
A lényege, hogy az ébrenléted alatt napjában többször megkérdezed magadtól, hogy ez álom-e, vagy valóság. Figyeld meg a környezeted dolgait, ami alapján el tudod dönteni, hogy mi a valóság. Például az aktuális dátum, vagy hogy milyen ruhát viselsz.
Ezek után álmodban is kersni fogod ezeket, ha már hozzászoktál. És ilyenkor a dolgok nem pont ugyanolyanok, mint a valóság, pl nem ugyanolyan ruhában vagy. És ekkor ráébredsz a helyzetre. Innentől fogva már csak uralni kell a helyzetet.
Won :)
1. Kérdés, ne akard elérni. Az álmoknak nagy hatása van, ha valaki álmában meghal mielőtt felébredne (tegyem fel zuhan és földhöz csapódik) akkor az illető kómába eshet és talán soha többet nem ébred fel.
2. Kérdés, Tudatos álmodás annyiból áll, hogy amíg álmodsz képes vagy irányítani a helyszínt, a mozgásod, a beszéded mindent. Teljesen egyszerű én évek óta élek benne. Egyszerűen amikor látod az álom képet próbáld meg irányítani önmagad benne.
3. Nincs miért aggódnod. Nekem nagyon sokáig nem voltak barátaim, így egy plüss kutyához beszélgettem mindig, de amint barátaim lettek leálltam vele. Te is lefogsz ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!