mire vagy kíváncsi? én használom elég rendszeresen, be is jött sok dolog, persze azért nem csak agykontrollt használtam rá, de rásegítettem vele. tanulás, felvételi, vizsgák, peres ügyek, ilyesmire. néha félig-meddig jön be, pl. kontrolloztam, hogy valakinek eszébe jusson nekem írni, erre másnap jött is levél, de nem tőle...
2012. júl. 24. 22:57
2/8 anonim válasza:
ha komolyan csinalod, bejön, de persze nehany alapszabaly, pl hogy csak a sajat eletedben teremthetsz, masokeban, ha ök is ugy akarjak. Nem minden felett van hatalmunk, de sokat segit ez a hozzaallas.
Javasolnam az Ösztönzö sikerek c. könyvet, amit mostanaban irtak, az agykontrollos forumba beirok sikereit mi agykotrollosok magunk szedtük össze, tehat az enyemböl is benne van par. Itt olvashatsz sikeres tapasztalatokrol, ha agykontrollal kapcs. kerdesed van, akkor pedig az esettanulmanyok forumot ajanlanam.
2012. júl. 24. 23:50
3/8 anonim válasza:
Gyakorlatilag az élet minden területén lehet alkalmazni agykontrollos technikákat. Gyakorlás kérdése az egész. Elképesztő dolgokra képes az emberi elme... :)
2012. júl. 26. 15:48
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Az első válaszoló azt kérdezte, pontosan mire vagyok kíváncsi a kérdéssel kapcsolatban - másokat, és saját magamat szeretném gyógyítani az agykontroll valamelyik módszerével (gondolok most pl. az elmetükre technikára). A hallásom az utóbbi fél évben 75 százalékkal lecsökkent, aminek a hátterében állítólag belső hallójárati csontocskák játszanak szerepet - állítólag közel kerültek egymáshoz, és emiatt nem jut át a hang rendesen a hallójáraton keresztül - emiatt hallókészülékkel tudok csak dolgozni, és kommunikálni másokkal is. Édesanyám epekövét és cukorbetegségét is hasonló módszerrel szeretném - megpróbálni- gyógyítani. Sikertörténetekre lettem volna kíváncsi, hogy ki, mit ért már el különböző agykontrollos módszerekkel.
2012. júl. 27. 21:14
5/8 anonim válasza:
Az esettanulmanyok pont hu föoldalon, ami elsöre bejön, mindjart sikerek vannak (azoke, akik ide felteszik). Temakör szerint kereshetsz sikertörteneket (egeszseg temakör), ha erdekel, igy egyben ötletre is bukkanhatsz a programozashoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!