Be tudok-e lépni valakinek az álmába?
Jelenleg a gondolat dolgában a legnépszerűbb elmélet: a gondolat egy mező. A winchester is így működik - az elektromágneses mező.
Az álom lényegében a valós veszély szimulálása. Tehát nem lehetséges fizikailag - legfeljebb úgy hogy nem tud róla. Nekem egyszer volt egy olyan álmom, hogy egy barátom jött látogatóba - neki akkor pont ugyanaz volt. De amikor megbeszéltük, több viselkedésbeni részlet is különbözött. Tehát ez csak saját "kreálmány". És még valami: ha mondjuk aznap sokat sportoltál, vagy csak egyvalakinek szentelted a napot, akkor valószínűleg vele fogsz álmodni.
Helló!:-) Én még nem léptem be senkinek se az álmába, viszont nekem egyszer már belelépett valaki, és szellemként kísértetett az álmomba. De viszont volt olyan benne hogy úgymond átvettem az irányítást de sajnos hamar vissza is vette és megint úgy történtek a dolgok ahogy ő akarta:-D nagyon érdekes volt, engem eléggé meg is érintett és sokáig ezen rágtam magam, mikor felébredtem nagyon reszketem és erős félelmet éreztem. Erről beszéltem egyik ismerősömnek is(aki jártas ilyen dolgokban) és ő ismert is egy olyan csajt aki szokott ilyeneket csinálni, mivel hogy neki ez jó szórakozás hogy másokra ráhozza a frászt XD na és valószínűleg az volt nekem is,mármint az a csaj lépett be az én álmomba is.:-P
Szóval én teljes mértéken hiszek az ilyenekben , és hogy őszinte legyek amúgy nem is bánnám ha megtudnám tanulni azt, hogy én is tudjak úgy belépni más álmába, mint ahogy a csaj is belépett az enyémbe.:-)
Ja és amúgy az is érdekes volt benne (mármint az álmomba) hogy én így általába nem nagyon szoktam emlékezni az álmamimra, arra az egyre mégis emlékeztem , és kb. mindenre..
Régi kerdes, de engem is érdekelne a kerdezo kerdesere a valasz:D
Vagyok olyan optimista hogy azt higgyem ez lehetseges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!