Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » 5 tantárgyat kijavítani?

5 tantárgyat kijavítani?

Figyelt kérdés

5 tantárgyból bukok év végén, és ki szeretném javítani. Azt szeretném, hogyha az agyam memórizálna mindent, amit elolvasok, és megtudjak tanulni mindent, tanár nélkül. 9.-es vagyok, és fizika, kémia, történelem, nyelvtan, irodalom.

Valaki javított már ki így ennyi tantárgyat?

2012. jún. 14. 17:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Nem kell ehhez semmi hókuszpókusz, egyszerűen leülsz a hátsódra és tanulsz, ahogy egész évben kellett volna. Nem értem amúgy, hogy tudnak az emberek ennyi bukást összehozni. Én mindig is elég rossz tanuló voltam, de soha életemben nem buktam semmiből, mert év közben lelkiismeretesen megcsináltam a házikat, délutánonként órákon keresztül tanultam itthon, és ez elég volt a kettes-hármas osztályzatokhoz.
2012. jún. 14. 21:31
 22/33 anonim ***** válasza:
minek a legjobb, ha az alapkövetelményeket sem tudod teljesíteni?
2012. jún. 14. 23:05
 23/33 anonim ***** válasza:

"Ne haragudjatok, de megkérdezhetem, miért kell ennyi tantárgyból vizsgáznotok? Egyik ötből, másik hétből..

Szimplán nem tanultatok vagy valamilyen komolyabb okból? Azért ez nem vicc."

Én levelező gimibe járok és nem mentem be az órákra csak a vizsgán voltam és meghúztak 7 tantárgyból. megkaptam az anyagot hogy készüljek a pótvizsgára:D

2012. jún. 14. 23:10
 24/33 anonim válasza:
Nem tudom, mért akarod elkerülni a tanulást. Én a helyedben azonnal leülnék, és elkezdeném az egyikkel, úgy, hogy az egész éves anyagot ismételném, de sztem könnyebb lenne az egész, ha segítséget kérnél 1 vagy több tanártól!
2012. jún. 17. 22:02
 25/33 A kérdező kommentje:
Nem akarom elkerülni, csak sokkal egyszerűbb lenne agykontrollós technikával, és az örök életemre megragadna. Tanár nem kell, csak pénzkidobás lenne.
2012. jún. 18. 13:35
 26/33 anonim ***** válasza:
Mindenki kioktat ahogy látom, ami nem gond, de nem ezt kérdezted. Amúgy nem lehetetlen kijavítani mivel mindegyik olyan tantárgy amiket csak bemagolni kell, de ahogy látom te ezt akarod elkerülni. Én nem vagyok jártas az agykontrollos technikákban, de a bátyám régebben a gyorsolvasást gyakorolta ami azt hiszem működött is neki. De, ha jól tudom akkor ennek a technikának is az elsajátítása több hónap.
2012. jún. 23. 13:54
 27/33 anonim ***** válasza:
Ja és a gyorsolvasásos technikával több 100 oldalt olvasol el pár perc alatt, vagy ilyesmi, de utána ki tudja lehet, hogy csak egy marketing fogás, de találsz infót itt az interneten. Google-be keress rá (gyorsolvasás):
2012. jún. 23. 13:56
 28/33 anonim válasza:
Van olyan ismerősöm aki javított..:S de ő télelg akartaa. meg az a tanártól is függ:o
2012. jún. 23. 23:24
 29/33 anonim ***** válasza:

"5 tantárgyat kijavítani?

5 tantárgyból bukok év végén, és ki szeretném javítani. Azt szeretném, hogyha az agyam memórizálna mindent, amit elolvasok, és megtudjak tanulni mindent, tanár nélkül. "

Ez az ami nem fog menni. Neki kell állni magolni.

"9.-es vagyok, és fizika, kémia, történelem, nyelvtan, irodalom."

Pár dolgot nem értek.

Hogy tudtál (legalább) egy idegen nyelvből átmenni ha a magyarral abszolút nem tudsz mit kezdeni?

Hogy lehet egyáltalán magyarból megbukni ?

Ahhoz minimum egy komoly diszlexia kell és egy tanár akit abszolúte hidegen hagy hogy veled valami van.

Töriből a hogy nem ragadt rád három év alatt annyi hogy egy kegyelemkettesre valót összeszedjél?

Ez még úgy is nagy szám ha ki se nyitottad soha a tankönyvet.

Fizikából meg kémiából s ragadhatott volna rád elégséges információ 3 év alatt.

Mivel ezek magolós tárgyak (legalábbis a 4-sig el lehet pusztán azzal jutni) míg például matekból idegen nyelvből ,bioszból átmentél ezért hülyének nem nézlek csak egy roppant életképtelen lusta kölyöknek.

Komolyan ha a dolgozat előtti 10 perces szünetben átlapozol bármilyen tankönyvet tankönyvet ,a ketteshez már az is bőven elég.

Tanulj keményen a pótvizsgákra és simán átmész.

2012. jún. 24. 00:00
 30/33 anonim válasza:
attól is függ hogy javíthatsz e,h rosszak a képességeid,vagy csak nem figyelsz
2012. júl. 1. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!