Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mellnövelés agykontrollal?

Mellnövelés agykontrollal?

Figyelt kérdés

Egy kosármérettel nagyon melleket szeretnék, úgy érzem ez szükséges még, hogy minden mellett, ebben is teljes értékű nőnek érezzem magam.

Pozitív élményeket várok, melyek biztatást adhatnak! :)

2012. máj. 17. 20:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
63%

Kedves kérdező!

Teljesen támogatom az agykontroll eredményeidet a gyakorlati életben való megmutatását megcélzó terveidet.

Az öngyógyítással kapcsolatban, én 3éves koromtól szemüveges voltam, viszont miután elvégeztem a tanfolyamot(25évesen), utána kb fél évvel már nem volt szükségem rá, és azóta sincs. És azóta természetesen a mindennapjaimban használom az agykontrollt.

Ha valakinek ez nem elég, van egy másik technika ami már az ULTRA tanfolyamon is túlmutat: BARANDON BAYS - BELSŐ UTAZÁS, tanfolyama-technikája [link]

Mj: a kételkedőknek üzenem, nézzék meg a vallásokat... ott dogmákat kergetnek (fizikai világ számára értelmetlenül - de elfogadottként kezelik) a lelki nyugalmukért. ENNYI

2012. máj. 19. 07:34
 22/31 Salx Narval ***** válasza:
100%
Kedves utolsó, szerintem az emberek nagy része, az öngyógyítást, mint jótékony hatású és működő módszert, nem vitatják. Az egyes alkalmazási módok, hatékonysága, már inkább vitatható. Ami itt két táborra osztja a jelenlevőket az az, hogy vannak akik reális problémák megoldását remélik az agykontrolltól, ill próbálkoznak öngyógyítással, míg mások csodákat várnának. Nyilván minden problémánkat az öngyógyítás sem old meg, néha sajnos más sem. De ettől még meg lehet próbálni. Igen igazad van, hit maga is ilyen dolog, mindegy miben hiszel, mitől várod a segítséget, a tested, lelked, reagál, de "szárnyat növeszteni" azért nem lehet egyikkel sem.
2012. máj. 19. 10:09
 23/31 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet mellett növelni vele. De a végeredményt nem természetesen hanem mesterségesen fogod elérni.(Lehet nyersz egy ingyen mellplasztikát)
2012. máj. 19. 14:28
 24/31 anonim ***** válasza:
83%
Bocs de szerintem ha létezik agykontroll, pont nem egy olyan személy fogja elsajátítani aki még saját önnön testével sincs megbékélve.
2012. máj. 20. 00:17
 25/31 anonim ***** válasza:

"és most a melleimet egggyyre nagyobbnak látom, eggggyre nagyobbnakkk, egyrenagyobbnakkkk"

vagy vonzz be egy kistemetű pasit...

2012. máj. 20. 20:14
 26/31 anonim ***** válasza:
izé..tenyerű. nah)
2012. máj. 20. 20:14
 27/31 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező!

Én nem végeztem el a tanfolyamot, könyvekből és a netről tanulom az Agykontrollt. Én lefogytam 10 kilót mindenféle diéta nélkül. Eltűntettem a pattanásaimat, pedig 15 éves korom óta nem tudtam szabadulni tőlük. Ha ezek sikerültek, a mellnövelés is sikerülhet.

Javaslom, hogy üsd be a Google-be, hogy Hétköznapi csodák Agykontrollal, és két pdf formátumú könyvet ki fog dobni. Két kötet, amelyekben magyar emberek valós agykontrollos sikertörténetei olvashatók. Nekem ezek adtak erőt!!!

Sok sikert Neked!!!!

27L

2012. máj. 23. 18:41
 28/31 Salx Narval ***** válasza:
100%
Helóka, alakul a cici? :D
2012. jún. 5. 13:38
 29/31 A kérdező kommentje:

Minden nap, és mindenhogyan egyre nagyobbak, feszesebbek, formásabbak a melleim; egyre közelebb kerülök célomhoz, hogy elérjem azt a méretet és formát, amivel elégedett vagyok.

Amen :)

2012. jún. 5. 22:47
 30/31 Salx Narval ***** válasza:
100%
Örülök a sikerednek.
2012. jún. 6. 04:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!