Mellnövelés agykontrollal?
Egy kosármérettel nagyon melleket szeretnék, úgy érzem ez szükséges még, hogy minden mellett, ebben is teljes értékű nőnek érezzem magam.
Pozitív élményeket várok, melyek biztatást adhatnak! :)
Ha bízol az agykontrollban, miért kérdezgetsz?
Tessék...lehet elkezdeni növelni a melledet. Ha sikerül, majd ide visszatérsz és büszkén leírod.
Minden délben előkapod, és körkörösen masszírozni kezded, és közben mondogatod: "kerekecske gombocska, kerekecske gombocska". Ettől garantáltan megnő.
Csak ne lepődj meg, ha látsz egy pasit, aki előkapja a szerszámát, masszírozni kezdi, és azt mondogatja: "csigabiga gyere ki, csigabiga gyere ki". Ő is itt kapta a tanácsot...
:-)
Fél éven belül visszatérek, amikor elértem a célom.
Addig ajánlom figyelmetekbe: [link]
A 'mindenttudó' bölcselkedő, fölényes stílusú, sokat megélt kommentelőknek pedig küldeném a fődíjat, amit az élet játékában bárki magának ítélhet! Remélem, értjük. :)
Szerintem a mellméretet a genetika és a hormonok befolyásolják (természetesen a testsúlyon és a fogamzásgátló szereken túl). Hogy a hormonháztartást lehet e befolyásolni tudatosan, nem elvetendő gondolat de szerintem még nincs rá tudományos bizonyíték. Voltak olyan pszichológusok akik hittek benne (M Lecron nevű úr kb 50-es években megjelent hipnózisos könyvében ír ilyesmiről), de mint tudjuk a pszichológusok a tényektől gyakran elrugaszkodnak és nem tudományos igényességgel dolgoznak. Állítani meg sok mindent lehet, de nem kell mindent elhinni csak amit alá is támasztanak valamivel.
Mindettől függetlenül ha már idősebb vagy annál a kornál amikor még növekszik a mell szerintem esélytelen, hogy sikerüljön.
Lehet mellméretet növelni, ez szinte a legegyszerűbb dolog agykontrollal.
Úgyhogy lehet, igen, ha jól alkalmazod.
VISZONT!
Az agykontroll veszélyes!
Bekattanhatsz tőle, személyiségzavart okozhat, skizofréniát, személyiségtorzulást.
Ha nem hiszed, csak keress rá, hogy "agykontroll veszélyei", vagy angolul, ha jól tudsz angolul "dangers of brain control".
Veszélyes!
Sokan kerülnek pszichiátriára tőle, és ez nem kitaláció, hanem pszichológus kolléganőm mondta, és én is tapasztaltam már, úgyhogy vigyázz az agykontrollal!
Mert működik, de veszélyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!