Kissé nehéz megfogalmazni röviden, olvass a kiegészítésekben (? )
Igazság szerint nagyon nehéz megfogalmaznom a kér(d)ésem, mert még én sem tudom igazán, hogy mit akarok, de inkább belevágok.
Azon kezdtem el agyalni, hogy mikre vagyok képes a testemmel- a fizikai állapotommal, hamar rájöttem, mire vagyok képes vele, hisz küzdősportoló vagyok de inkább harcművésznek nevezném magam. A elmúlt 1 évben sokat gondolkodtam azon, mire vagyok képes az elmémmel, az úgynevezett szellemi energiámmal, már ha egyáltalán van ilyen... Az elmúlt 6 hónapban elkezdtem az agykontroll titokzatos hatékonyságát gyakorolni, sok mindent sikerült elérnem, többek között az úgynevezett testkilépést is sikerült már ,, elsajátítanom ". Az elmúlt 2 hétben elkezdtem azon gondolkozni, hogy hogyan tudnám az agykontroll segítségével hatékonyabbá tennem a ( harci ) technikáimat, de semmire se mentem, nem tudtam elindulni. És most jön a kérdés.
Hogyan lehetne az agykontroll segítségével akárcsak ideiglenesen is erősebbé tenni - most vegyük példának okául - az ütésemet, küzdés közben.
Szíveskedjenek a limitált mentális képességű emberek a válaszaikat mellőzni és csak a megértő, tapasztalat intelligens emberek válaszát várom.
Ha nem lenne világos a kérdés megismétlem:
Hogyan lehetne az agykontroll segítségével a szellemi energiámat és a fizikai erőmet, úgymond ' vegyíteni ', akárcsak ideiglenesen is?
Lehet nem pont erre gondoltál, de ez is hasonló:
http://www.youtube.com/watch?v=4Wxe3u-K8H8
Egy kínai shaolin csókáról szól aki hihetetlen erejű ütésekre képes saját állítása szerint a "chi" segítségével (amit az elméjével tud kezelni). Lehet neked is a kung-fu tai-chi chi-kung vonalon kellene elindulnod.
Valahogy úgy értettem a vegyítést, vagyis a szellemi energia használatot, hogy erősen koncentrálok arra a kezemre , amelyikkel ütni szeretnék.
Amikor nem koncentrálok és úgy ütök, nem érzek semmit, csupán egyszerűséget, puszta esetlen fizikai erőt. De amikor egy ütès előtt (és közben) erősen koncentrálok az öklömbe, akkor érzek valamit, nem tudom mit, talán bizsergést, és az ütés is erősebb.
Szerintem nem is kellett volna feltenni ezt a kérdést, csupán gyakorolni.
Kösz a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!