Hogy tudnám elérni az agykontroll segítségével, hogy összejöjjek egy illető fiúval?
"És Te nyomorék Pedro..."
Te azért jársz ide, hogy gyűlölködj? :-o
"szerinted kinek az érdeke, hogy ismerje ezeket a technikákat, és hogy tisztában legyen az univerzum törvényeivel?"
Ha léteznek, akkor mindenkinek. Ha nem, akkor csak néhány ügyeskedőnek.
"Sokaknak nem működik, mert nem megfelelően alkalmazza. Én szoktam használni mágiát is, látom az aurát, és az energiát tényleg a gondolataimmal irányítom az anyagi világban."
Jaj, akkor te vagy a Nagy Koordinátor! Hogyhogy nem ismertelek fel azonnal?
Ugye te vagy, aki télen a gondolataival fűt???
"Mikor létrehozok egy energiagömböt a kézcsakráim segítségével, akkor az az energiagömb ugyanolyan lesz, amilyennek a gondolataimmal elképzelem, és még ezer példát hozhatok a gondolatok erejére."
Azt a mindenit! Javaslom, hogy ezt mutasd meg egy fizikusnak, vagy egy elmeorvosnak. Egyiküknek biztosan lesz rá valami javaslata!
Véletlenül elküldtem... De folytatom:
"Éppen tegnap néztem a Discovery-n a Dynamo c. sorozatot, akinek hihetetlen képességei vannak,"
Talán ezért is nem hiszik el a tudósok.
Bár tudom, hogy a tudósok semmit nem tudnak - atért is hívják őket tudósoknak.
"és ő mondta, hogy "A jövődet Te alakítod". És ez így teljesen igaz, az ő szájából talán hihetőbbnek hangzik,"
Legalább annyira, mint Uri Geller szájából...
"mivel bármit megtud csinálni, amit elképzel."
Akkor ő az Isten.
Örülök, hogy leszállt közénk.
"Ha ezt elfogadjuk, akkor legyőzhetünk minden gátat, és bármit megtehetünk megfelelő tudással. A tudás a kulcsa mindennek."
Igen igazad van. Csak nem értem, hogy akkor miért nem tanulsz?
Például egy kis fizikát, biológiát - és akkor nem mondanál (néha igen nagy) sületlenségeket...
Pedro
A lényeg hogy annyira ne erőltesd magadra a gondolataidat!:)
Érezd,hogy úgy lesz és ne csak gondold!
Sok siket hozzá!
Azért ha összejössz a sráccal szólj !:)
"az iskolába is csak kimossák a gyerekek agyát..."
Látom, a tiedből mindent kimostak...
"Sajnállak téged is Pedro,"
A sajnálat kölcsönös. (Azaz én is sajnállak téged.)
"nem vagyok hajlandó vitázni veled."
Hm... Mégis azt teszed... Miért is?
"Pont az ilyen tudatlan aetisták miatt, mint Te áll itt az emberiség ahol áll. "
Igen, és én erre büszke is vagyok. Nélkülünk még mindig azt hinnék, hogy lapos a Föld, és megégetnék, akinek más a véleménye.
"A földönkívüliek olyan magas spirituális szinten vannak, hogy egy gondolatukkal eltudják pusztítani az egész emberiséget."
Aztajómindenit...
Lehet, hogy már el is pusztították, csak még mi nem tudunk róla?
"Sok ember nem tudja mi a valódi célja az emberiségnek."
Azért szerencse, hogy még vannak olyanok, mint te is, akik világító lámpásként mutatják az utat a sötétség felé...
Legalább tudjuk, hogy mit is kell elkerülni.
"Eredetileg az emberiség célja a lelkünk fejlesztése lenne."
Fejlesztgesd csak. Ráfér.
Én meg inkább ÉLEK addig.
Szólj, ha sikerül a gondolatod erejével agyoncsapnod engem, csak hogy idejében felkészülhessek a nagy csapásra.
Pedro
Haláliak vagytok. :)
Eddig nagyon jót szórakoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!