Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogy tudnám elérni az agykontr...

Hogy tudnám elérni az agykontroll segítségével, hogy összejöjjek egy illető fiúval?

Figyelt kérdés
L/17
2012. máj. 6. 10:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
60%
És Te nyomorék Pedro szerinted kinek az érdeke, hogy ismerje ezeket a technikákat, és hogy tisztában legyen az univerzum törvényeivel? Sokaknak nem működik, mert nem megfelelően alkalmazza. Én szoktam használni mágiát is, látom az aurát, és az energiát tényleg a gondolataimmal irányítom az anyagi világban. Mikor létrehozok egy energiagömböt a kézcsakráim segítségével, akkor az az energiagömb ugyanolyan lesz, amilyennek a gondolataimmal elképzelem, és még ezer példát hozhatok a gondolatok erejére. Éppen tegnap néztem a Discovery-n a Dynamo c. sorozatot, akinek hihetetlen képességei vannak, és ő mondta, hogy "A jövődet Te alakítod". És ez így teljesen igaz, az ő szájából talán hihetőbbnek hangzik, mivel bármit megtud csinálni, amit elképzel. Ha elfogadtuk az igazságot, azt, hogy mi lelkek vagyunk valójában, és fizikai testet öltöttünk, hogy részt vehessük az anyagi valóságban, és gyerekkorban tanultuk meg a fizikai testünk használatát, és az egész anyagi világot megismertük. Ha ezt elfogadjuk, akkor legyőzhetünk minden gátat, és bármit megtehetünk megfelelő tudással. A tudás a kulcsa mindennek.
2012. máj. 6. 14:28
 12/25 Shai-Hulud ***** válasza:
49%

"És Te nyomorék Pedro..."

Te azért jársz ide, hogy gyűlölködj? :-o

"szerinted kinek az érdeke, hogy ismerje ezeket a technikákat, és hogy tisztában legyen az univerzum törvényeivel?"

Ha léteznek, akkor mindenkinek. Ha nem, akkor csak néhány ügyeskedőnek.

"Sokaknak nem működik, mert nem megfelelően alkalmazza. Én szoktam használni mágiát is, látom az aurát, és az energiát tényleg a gondolataimmal irányítom az anyagi világban."

Jaj, akkor te vagy a Nagy Koordinátor! Hogyhogy nem ismertelek fel azonnal?

Ugye te vagy, aki télen a gondolataival fűt???

"Mikor létrehozok egy energiagömböt a kézcsakráim segítségével, akkor az az energiagömb ugyanolyan lesz, amilyennek a gondolataimmal elképzelem, és még ezer példát hozhatok a gondolatok erejére."

Azt a mindenit! Javaslom, hogy ezt mutasd meg egy fizikusnak, vagy egy elmeorvosnak. Egyiküknek biztosan lesz rá valami javaslata!

2012. máj. 6. 14:56
 13/25 Shai-Hulud ***** válasza:
59%

Véletlenül elküldtem... De folytatom:

"Éppen tegnap néztem a Discovery-n a Dynamo c. sorozatot, akinek hihetetlen képességei vannak,"

Talán ezért is nem hiszik el a tudósok.

Bár tudom, hogy a tudósok semmit nem tudnak - atért is hívják őket tudósoknak.

"és ő mondta, hogy "A jövődet Te alakítod". És ez így teljesen igaz, az ő szájából talán hihetőbbnek hangzik,"

Legalább annyira, mint Uri Geller szájából...

"mivel bármit megtud csinálni, amit elképzel."

Akkor ő az Isten.

Örülök, hogy leszállt közénk.

"Ha ezt elfogadjuk, akkor legyőzhetünk minden gátat, és bármit megtehetünk megfelelő tudással. A tudás a kulcsa mindennek."

Igen igazad van. Csak nem értem, hogy akkor miért nem tanulsz?

Például egy kis fizikát, biológiát - és akkor nem mondanál (néha igen nagy) sületlenségeket...

Pedro

2012. máj. 6. 15:01
 14/25 anonim ***** válasza:
78%
Azt hiszed, hogy amit az iskolába megtanulsz az a helyén van? Hát nem, az iskolába is csak kimossák a gyerekek agyát... Sajnállak téged is Pedro, nem vagyok hajlandó vitázni veled.
2012. máj. 6. 15:21
 15/25 anonim ***** válasza:
Pont az ilyen tudatlan aetisták miatt, mint Te áll itt az emberiség ahol áll. A földönkívüliek olyan magas spirituális szinten vannak, hogy egy gondolatukkal eltudják pusztítani az egész emberiséget. Sok ember nem tudja mi a valódi célja az emberiségnek. Eredetileg az emberiség célja a lelkünk fejlesztése lenne.
2012. máj. 6. 15:23
 16/25 anonim ***** válasza:

A lényeg hogy annyira ne erőltesd magadra a gondolataidat!:)

Érezd,hogy úgy lesz és ne csak gondold!

Sok siket hozzá!

Azért ha összejössz a sráccal szólj !:)

2012. máj. 6. 16:43
 17/25 Shai-Hulud ***** válasza:
52%

"az iskolába is csak kimossák a gyerekek agyát..."

Látom, a tiedből mindent kimostak...

"Sajnállak téged is Pedro,"

A sajnálat kölcsönös. (Azaz én is sajnállak téged.)

"nem vagyok hajlandó vitázni veled."

Hm... Mégis azt teszed... Miért is?

"Pont az ilyen tudatlan aetisták miatt, mint Te áll itt az emberiség ahol áll. "

Igen, és én erre büszke is vagyok. Nélkülünk még mindig azt hinnék, hogy lapos a Föld, és megégetnék, akinek más a véleménye.

"A földönkívüliek olyan magas spirituális szinten vannak, hogy egy gondolatukkal eltudják pusztítani az egész emberiséget."

Aztajómindenit...

Lehet, hogy már el is pusztították, csak még mi nem tudunk róla?

"Sok ember nem tudja mi a valódi célja az emberiségnek."

Azért szerencse, hogy még vannak olyanok, mint te is, akik világító lámpásként mutatják az utat a sötétség felé...

Legalább tudjuk, hogy mit is kell elkerülni.

"Eredetileg az emberiség célja a lelkünk fejlesztése lenne."

Fejlesztgesd csak. Ráfér.

Én meg inkább ÉLEK addig.

Szólj, ha sikerül a gondolatod erejével agyoncsapnod engem, csak hogy idejében felkészülhessek a nagy csapásra.

Pedro

2012. máj. 6. 16:47
 18/25 anonim ***** válasza:

Haláliak vagytok. :)

Eddig nagyon jót szórakoztam.

2012. máj. 6. 18:32
 19/25 anonim ***** válasza:
42%
Nem kell vitazni Pedro-val es massal se akinek a tudati fejlodese meg nem erett meg arra hogy informalodjon dolgokrol. Mi a legegyszerubb lepese az embereknek, nem tudom, nem hallottam, tehat nem letezik. El kell fogadni ezekete is hisz igy syines a vilagunk, nem lehet mindenki informalt vagy kevesbe informalt igy vilagunkban tobbfele szemelyiseg letezik, akarcsak a velemenyek es ez helyenvalo hisz unalmas is lenne ha mindenkinek csak egy nezopontja lenne es mindenki tudna hogy mi jo es mi rossz. A riszet is megvalogatod hogy rossz szem ne keruljon a fozeshez, pedig annak is tudataban vagy hogy attol a par rossz rizsszemtol beteg nem leszel, annal tobb port es szennyes anyagot felszed az ember barhonnan. Szoval egy szo mint szaz, erdeklodjunk egy feltetelezett informaciot illetoen es ne tamadjunk, hanem kerdezzunk, eggyuttesen fejlodjunk az informacios halmazokbol es ne pedig leblamalni a masikat mert ma rossz napom volt es minden hulyeseg. termeszetesen nem minden ertek es hasznos ami csillog, de vizsgaljuk meg. Ha az agykontrollban valaki nem jartas akkor kerdezzen es ne itelkezzen, ha neki nem megy ez akkor lepjen tovabb mert csak a sajat ertekrendjet gyengiti es onmagat minositi. Tanuljunk mar meg fejlodni kolcsonosen, hisz mindenkinek vannak sajatos tapasztalatai es nezetei amiket latott vagy tapasztalt kornyezeteben. Az emberi tudat hatalmas es rengeteg dologra kepes amirol annyira keveset tudunk es annyira megszokottkent kezeljuk hogy 80% nak meg se fordul a fejeben hogy az agykontrol is az eggyike azon modszernek amikre kepesek vagyunk, csak egy dolgot ne feledjunk, mindennek van egy alapja amin halad, formaja ami magaba foglalja es sebessege ahogyan halad vele. Az A szemely BMW-t szeret a B szemely Opelt a C szemely Lanciat, mindeggyik auto kulon egy stilust jelol es mindeggyiknek megvana sajatos jellemzoje amiert eggyik vagy masik ember megveszi azt. Ezen szemelyautok mind kerekeken haladnak, ez ami sajatos es mindeggyikre vonatkozik, de mindeggyiknek mas a kulalakja es ugyanakkor a sebesseg hatarokat feszegetve is mas es mas a kenyelmesseg es a telyesitmenye, IGY VAGZUNK MI EMBEREK IS, ahanyfelek annyifele modon mennek nekunk a dolgok, kinek lassabban kinek gyorsabban, kinek mas modszerrel de egy az alap mindenkinek hogy HALADNI KELL, SZELLEMILEG FEJLODNI. Nem 4 egyetem es miniszteri szek, teves nem az anyagiakban kell fejlodni hanem szellemileg, olvass, informalodj, beszelgess, komunikalj es fedezd fell onmagad es kornyezetedet. Nem nehez, csak a kezdet mert a legkonnyebb miert ne hadjak en is ugy mint a tobbi a monoton vilagaban, pedig semmi extrem dolgokat nem kell tenned, egyszeruen informalodj dolgokrol amik eddig nem erdekeltek.
2012. máj. 7. 13:30
 20/25 anonim ***** válasza:
26%
Pedro akkor is egy nyomorék, mivel a lány az agykontrorról kérdezett, nem másról, ő meg elkezdi nyomni a szövegét.
2012. máj. 7. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!