Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Valakinek sikerült már kigyógy...

Valakinek sikerült már kigyógyulnia a gondolatai átformálásával a betegségéből?

Figyelt kérdés

kérem írjon/írja le

18 éves srác vagoyk, elég sok dokit megjártam már, mindegyik egy idő után elkezd nem foglalkozni velem, ha az adott gyógyszer nem válik be, márpedig sajna nem vált be

vesegond(kő, gennyes,véres vizelés már több mint fél éve), gyomorbaj már 2 éve(hasmenés, vagy csak olyan mint a sár)

és ami a legjobban zavar az hogy, a bőröm nem túl szép, sok pattanás, ma is kb 2 órát voltam kinn a napon, hogy elmúljanak

egész biztos vagyok, hogy ez nem holmi betegség amit orvos csak úgy meggyógyíthat egyszerű gyógyszerrel, sőt már addig is eljutottam hogy ez amiatt van nekem mert szarul élem meg a dolgokat, stresszes vagyok, idegesít, zavar a legtöbb ember típus és frusztrálnak egész nap...

az olvasók/ti is tudjátok milyen a korosztályom, bulizós, laza,leszarnak mindent, viszont az iskolát (viszonylag) komolyan veszik

na most ezek között az emberek között nem tudok önmagam lenni, olyan önbizalomhiányosnak érzem magam,nem abba vagyok jó amiben ők, állandóan találnak valamit amin röhöghetnek, ezek a témák ált. engem hidegen hagynak és csak megszokásból röhögök velük együtt közbe meg abszolút nem tartom poénosnak őket

de sajna a környezetemen nem változtathatok, ezért valahogy próbálom úgy felfogni hogy jólvan itt a suli, próbálom megkerseni az embereket akikkel jobban érzem magam, igaz délelőtt ezt nem tudom megtenni(vagy cask ritkán szünetekbe), de akkor leglaább délután érezzem jól magam..hogy ne legyen olyan stresszes a napom, de az a rossz hogy emiatt az egész miatt már sokszor az is felidegesít ha a nagymamám megjegyzést tesz vmire ami változás van rajtam, ezért próbálom megintcsak színlelni hogy nem zavar, pedig baromira cask nem akarom megsérteni

mivel a környezetem nem változik nekem kell hozzájuk butulnom,züllenem/érdekelté tenni számomra azokat a témákat amik számukra érdekesek(na ezis egy lehetlenlenség)

mit cisnáljak? már nagyon aggaszt ez az egész betegség és tényleg egészséges akarok lenni, nincs értelme szenvednem ha egyszer élek, de hogyan gyógyuljak ki ebből

köszi

18f

2012. ápr. 28. 20:19
1 2
 11/13 Smartguy86 ***** válasza:
20%

#10 - Jogos! Ez bizony pánikbetegség, semmi más. Ezért is hagynak fel a kezeléssel az orvosok, mert testi-szervi bajod nincs!

Az is egyértelművé teszi, hogy stresszes és frusztrált vagy. Sajnos erre vagy pszichológus tud gyógymódot, vagy kemény munka árán lehet kitörni belőle a saját önismereted elmélyítésével. Én azt mondom, első körben keress egy pszichológust!

Ami a "korosztályodat" illeti: téveszmékben élsz. Téged az bánt, hogy nem lehetsz olyan, mint a többi. Tipikus kamasz dili, vagy kinövöd, vagy nem, de egy biztos: marhára torz képed van arról, hogy mi folyik a környezetedben! Te nem a valóságot éled meg nap mint nap, hanem a saját agyad által kreált világot, azt, hogy milyennek VÉLED az embereket. Ezen úgy tudsz változtatni, ha elkezded felvenni a kapcsolatot az emberekkel és a saját EGO-dat elnyomva megismerni őket igazi emberi valójukban.

Az írásodból másoknak is egyből lejött, hogy egoista vagy (talán még narcisztikus is). Ez azoknak is lejön, akikkel találkozol, ezért szarnak rád egyből. Főleg veszélyes a narcizmus akkor, ha az önimádat és a fellengzős stílus amúgy semmirekellőséggel, lustasággal és modortalansággal párosul. Így nehéz barátokat szerezni, az biztos! Szóval ezen sürgősen kezdj el gondolkodni és értékeld át az életedet!

2012. ápr. 29. 11:51
 12/13 anonim ***** válasza:
45%

Szoktál meditálni? Érdemes lenne kipróbálnod. Sokat tud segíteni az ilyen lelki eredetű, testi problémákon (saját tapasztalat).

Amúgy komolyan nem értem miért estek egyből a torkodnak, hogy egoista vagy. Talán magukra vették...

"az olvasók/ti is tudjátok milyen a korosztályom, bulizós, laza,leszarnak mindent, viszont az iskolát (viszonylag) komolyan veszik "

Igen sajnos így van. De szerencsére nem mindegyik ilyen. Csak kb a 75%. De én nem értem, hogy miért foglalkozol velük ennyire. Próbálj meg velük semlegesnek lenni, és annyi. Nem kell velük barátkoznod, meg semmi kapcsolatot kialakítanod ha nem akarsz. Nem kell őket sem utálni, sem rajongani értük.

2012. ápr. 29. 12:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Írtam privátot.
2012. ápr. 29. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!