Hogyan tudnék jobban tanulni vagy jobban megjegyezni dolgokat?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetséges az hogy jobban meg tanuljam egyes dolgokat illetve megjegyezni itt gondolok pl.: Tételek, tanulmány stb... Hogy ezt lehet e valami ön hipnózissal vagy agykontroll? vagy hogyan tudok egyes dolgokat be folyásolni.
(Megkérek minden olyan embert aki nem oda illő meg jegyzései vannak azok ne írjanak, én olyanok válaszát várom aki tudnak ebben segíteni. Hiszen azért jön fel erre az oldalra hogy segítséget kapjon a válaszára és megértő emberek re találjanak.)
2012. ápr. 19. 08:34
11/12 tinirita válasza:
Lehet hogy hülyeségnek hangzik pl. írd meg egy olyan dal zenéjére ami a kedvenced hallgasd 1 napig és már tudni is fogod.(ez nekem mindig beválik)
12/12 anonim válasza:
Mindenképpen gyakorolni kell,hogy a pl.tételek benne maradjanak az agyadban.Ha nagyobb dolgokat kezdesz tanulni,nagyon ajánlott egy kis csoki fogyasztása,mert az serkenti az agyat és jobban tudsz koncentrálni tőle.Remélem segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!