Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Vissza akarok kapni vkit,...

Vissza akarok kapni vkit, hgyan tudnám?

Figyelt kérdés
Igazából sosem volt az enyém, mert elcsesztem az elején a "beszariságommal", de lehetett volna és most már bánom és nagyon szeretném őt igazából.Mit tehetnék ez ügyben? Van erre vmilyen agykontrollos módzer?

2012. ápr. 5. 23:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt tudnám javasolni, hogy vizualizálj olyan helyzeteket, amik ideálisak arra, hogy találkozzatok, beszélgessetek, gondolataid legyenek pozitívak, lásd szemeid előtt, hogy egyre jobban alakulnak köztetetek a dolgok. Viszont, agykontrollal senkit sem lehet rávenni arra, hogy belemenjen egy kapcsolatba, ehhez kell az is, hogy ő is akarja, mert ugye, létezik a szabad akarat...Viszont, ahogy írtam is, kedvező helyzetet tudsz teremteni gondolatban, és igyekezz aztán a gyakorlatban is ezt elérni. Sok sikert kívánok!:)
2012. ápr. 5. 23:45
 2/6 anonim ***** válasza:

én is akarok valami ilyesmit. nehezíti a dolgokat, hogy esetünkben több, mint 10 év, és több ezer kilométer van...

mármint, tíz éve nem találkoztunk.

2012. ápr. 5. 23:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt elcseszted. Keress mást ha már van valakije. Vagy menj oda és próbálkozz beszélgetni. De ebből is látszik, hogy ne légy nyuszi Mcfly.
2012. ápr. 6. 07:43
 4/6 anonim ***** válasza:
varázsfőzet kell
2012. ápr. 6. 10:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Figyelj, én is így jártam valakivel, de én utána mentem beszéltem vele, de akkor meg már én nem kellettem neki, mert már olt neki más(akiről meg nem tudtam). Agykontrollos módszer lószart sem ér! Mert ez NEM létezik. Ha van benned egy kis kurázsi beszélsz vele, ha nincs akkor kívánom, hogy sikerüljön az agykontrollos izéd.
2012. ápr. 10. 08:17
 6/6 anonim ***** válasza:
én beszéltem utána is az enyémmel. de nem nagyon érdekelte, aztán jól össze is vesztünk. pár évre rá már ő akart velem találkozni, de akkor meg én nem tudtam. aztán újra beszéltem vele, de sok minden azóta se mondtam meg neki. és azóta se tudja, hogy mennyire szerettem, neki én nem jelentettem túl sokat, azt hiszi, én is így vagyok vele.
2012. ápr. 10. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!