Mit gondoltok erről?
Immár két esztendeje van egy képzeletbeli szerelmem, úgy vélem, hogy ő az igazi és meg vagyok róla győződve, hogy létezik a tér és idő világában is. Tehát valós emberi lény és ugyanúgy vágyik rám, mint én rá. Csak hát miért nem találkozunk, miért kerüljük el egymást nem értem. Hiszek a vonzás törvényében és hogy képesek vagyunk bevonzani akár a szerelmet is.
23F
Szia!
Engem nagyon érdekel ez a dolog, írnál róla kicsit részletesebben? Akár PÜ-ben is. Pl. Honnan tudod hogy apáca? Hogy néz ki? Álmodsz is róla, látomásokban látod vagy csak elképzeled? És miért az agykonroll részbe tetted a kérdést?
(U. i.: Azt ugye tudod, egy apácának nem lehet szerelme?)
14L
Oda se figyelj a negatív kommentekre, teljesen mindegy, hogy milyen ezós kérdésed van, megpróbálnak a kis monitoruk mögül oltogatni küldeni.. szánalom.
Nem is ez a lényeg, azt írtad hogy hiszel a vonzás törvényében, ez nagyon jó. A filmet láttad/könyvet olvastad?
Emlékezz vissza, hogy bemutatják azt a módszert, amikkel a folyamatot kicsit felgyorsíthatod: először is szeretned, és tisztelned kell önmagad, aztán tisztáznod kell magadban hogy milyen társra van szükséged, utána pedig úgy kell tenned, mintha megkaptad volna. Most csak gyorsan felvázoltam a folyamat lényegét, de még jön ide egy nagy adag vizualizáció, stb, stb.
Pont fél órával ezelőtt vetettem kártyát magamnak és türelemre intett; csak ezt tudom ajánlani neked is.
Lehet, hogy ő még nem fejlődött abba az irányba, hogy készen álljon a lelki társi kapcsolatra. Ha utánaolvasol ennek a témának, világosan láthatod, hogy ez, nevezzük ikerlángnak, lelki társnak, duálpárnak, majdnem ugyanazt jelentik: egy tiszta, spirituális, mély kapcsolat. (azért írtam, hogy majdnem, mert nem mindegy, hogy milyen kapcsolatokra melyik szót használjuk, de most ez sem lényeg:D)
Hangolódj a befogadásra; képzeld el, amint mindennap melletted ébred, ahogy közösen tervezitek a jövőt- bármit, ami jól esik.
És még valami! Ne készülj rá, hogy jön, mert nem tudhatod, mikor és hol találkoztok, egyszerűen élvezd ki, hogy most még nagyobb tered van, kezdj bele olyan (új) dolgokba, amik erősítik az önbizalmad: ha például imádod az olasz nyelvet-iratkozz be egy tanfolyamra. (lehet, hogy ott fogsz VELE találkozni, de ha mégsem, legalább ki tudod vinni Olaszországba, vagy mittudomén:D) fontos, hogy olyan dolog legyen, ami tényleg felszabadít.
Előfordulhat más probléma is, például hogy még nem engedted el a múltat. (nem ismerlek, nem tudhatom, csak felvetettem) lehet, hogy nyomaszt valami a múltadban, ami nem engedi, hogy egyel magasabb szintre lépve új életet kezdhess, a pároddal.
nézz végig az életeden, minden hibát és sikert, vond le a tanulságot, ha kell bocsáss meg önmagadnak.
remélem tudtam segíteni xD
16L
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólást utolsó válaszoló, elgondolkodtatot, amiket írtál. Igen számtalanszor elképzeltem már, hogy együtt vagyunk és közösen csinálunk szinte mindent, mégis valahogy az utóbbi időben sokszor elcsüggedek amiatt, hogy még mindig nem találkoztunk a valóságban. Tudom a türelem, de iszonyúan nehéz ennyi kudarc után még türelmesnek lennem. Épp ez a legnezebb benne, hogy türelmesnek kell lenni, és valóban ha ez nem megy csak egyre mélyebbre süllyedünk.
Nem tudom, hogy privátban írhatnék még pár dolgot még erről és hasonlókról? Jelezz ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!