Mit gondoltok erről (a véleményemről)?
Azt hiszem , hogy minden okkal történik, ez biztos így van , de leginkább mi irányítjuk az életünket, hiszen mi a gondolatainkkal teremtünk, tehát amire gondolunk sokat az fog megjelenni az életünkben ...vagy pozitív vagy negatív módon, amire sokat koncentrálunk azok a dolgok megjelennek, ezért kell mindig pozitívan gondolkodni... a rossz dolgok amik megjelennek az életünkben , mind a mi "hibáink "hiszen a vonzás törvényén alapulva , bevonzzuk őket...
és ami a kapcsolatokat illeti.. hogy ugye hasonló a hasonlónak örül , tehát csak olyan emberrel érdemes összejönni aki hasonló mint én annak ellenére , h az ellentétek vonzzák egymást, szerintetek??
Igen ha pozitívan gondolkodsz bevállik bármi legyen is az lehet hogy 1 nap/hét/hónap múlva de ha elképzeled amit akarsz és úgy teszel mintha megtorténne akkor meg is fog torténni.
Nekem eddig sokminden megtortént amit akartam mert helyesen alkalmaztam a vonzás torvényét.
A lényeg az hogy ha gondolsz pl: egy új biciklire amit akarsz akkor ne mond soha hogy nem lesz meg... Hanem csak azt mond hogy majd az Univerzum ezt megoldja.
.-Azoknak akik nem hisznek benne ne írjanak ide hulyeségeket hanem nézzék meg a ´Titok, címu filmet vagy konyvben olvassák el!!!!!!!!
16/F
74 vagyok idore ne gondolj azt nem lehet irányítani.
Inkább kis dolgokra pénz....
Így nem tudom leírni de nézd meg a Titok filmet abba se idore gondolnak az idore te gondolhatsz negatívan és pozitívan de azt nem tudod irányítani ha bejonne 1-2 napig az csak véletlen muve.
"Azoknak akik nem hisznek benne ne írjanak ide hulyeségeket hanem nézzék meg a ´Titok, címu filmet vagy konyvben olvassák el!!!!!! "
Nem igazán kellenek ide se könyvek, se filmek.
A való életben szerintem nincs olyan, hogy az ember "bevonz" dolgokat. Tenni kell érte, hogy változzon a sorsod. A pozitív gondolkodás csak egy lépcsőfok, tetteiddel kell azt megtámogatni.
Az az igazság, ezek a könyvek, filmek sokszor rossz üzenetet közvetítenek. A puszta gondolat, vágy nem elég. A pozitív gondolkodás nem ér semmit. A gondolatnak nincs ilyen ereje. Maximum a gondolataidból merítesz erőt.
Egyik rokonom elkezdte bújni az ilyen könyveket, azt vallotta, nem kell takarékoskodni, a pénzt ki kell "engedni" a világba, ott megfial, és visszatalál hozzád,ha rá gondolsz. Azt hittem ő értette félre a könyveinek az üzenetét.... És nem. Sajnos vannak ilyen hülyeségek a világban, nem is kevés.
Ezek egyike az agykontroll. Képességeket fejleszteni, sorsot irányítani.... gondolatokkal... A meditáció hasznosságát én másban látom, kitisztítja az elmét, meghatározhatod a céljaid tisztán, egyértelműen, ha elmélyedsz a gondolataidban. Aztán cselekedni kell. Lépni. Nem tovább gondolkodni.
Ez az agyunk x%-át használjuk pedig megőrjít, a gondolatok erejével karöltve. Mintha megrajzolnék egy tervrajzot, és aztán minden nap újra rajzolnám, egyre pontosabban. Jól végiggondolnám, és azt képzelném ,ettől megépül. Pfff... A tervezés fontos lépés. De csak egy lépés.
A rossz dolgokat pedig nem hiszem,hogy a negatív gondolkodás vonzaná be. De ezt már nem írom le, így is túl sokat írtam, lepontozni ennyi is elég :D
Helló. :)
Nagyon jól látod a helyzetet, és el sem hinnéd mekkora ereje és háttere van ennek a bizonyos gondolkodásnak. :)
Az ellentétek pedig nem szó szerint vonzzák egymást...hanem olyan értelemben, hogy hideg nélkül nincsen meleg, rossz nélkül nincsen jó...tehát a megkülönböztetés miatt vonzzák egymást, hogy a kontraszt meglegyen, hiszen mi csak a relációk révén ismerhetünk meg bármit is., hogy nem olyan mint egy másik valami. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!