Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » 40 éves vagyok.10 éve szédelge...

40 éves vagyok.10 éve szédelgek. Nem iszom nem dohányzom, az orvosok nem találtak semmit. Szerintetek segít az agykontroll?

Figyelt kérdés

2012. febr. 21. 18:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Privát üzenetedre a válaszom:

Az első könyv José SILVA Robert STONE: Gyógyíthatsz

Alcím: Az öngyógyítás és gyógyítás döbbenetes módja.

A második könyv José SILVA Philip MIELE: Agykontroll

Én már ronggyá olvastam őket, napi szinten forgatom őket.

Jó az ötleted, amit írtál. Kezdj hozzá, jegyzetelj, jelölgess a könyvekben. Ha hiszel benne és szorgalmas leszel, menni fog! Csináld!!!

2012. febr. 23. 17:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt elfelejtettem, hogy a második könyv /Agykontroll/ alcíme: Életünk megváltoztatásának döbbenetes módja.
2012. febr. 23. 17:12
 13/14 anonim ***** válasza:
köszönöm én kérdeztem! :)
2012. márc. 3. 19:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Aki 10 éve szédeleg, annak arra már nehéz agykontrolloznia, mert nem feltehetően nem tudja eléggé elhinni, hogy valami segíthet. A túl sok rossz tapasztalat és sikertelen próbálkozás miatt kialakul benne az az önkorlátozó hit, hogy rajta semmi sem segít. Amíg ez fennáll,az önszabotázs a pozitív eredmény vizualizálását mindig eredménytelenné fogja tenni.

Talán próbáld meg nem a fizikai testedben keresni a szédülés okát, és keress homeopatát és energiagyógyászt.

2012. márc. 26. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!