40 éves vagyok.10 éve szédelgek. Nem iszom nem dohányzom, az orvosok nem találtak semmit. Szerintetek segít az agykontroll?
Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 18:50
1/14 anonim válasza:
Ha komolyan csinálod, rendszeresen, hittel, segíthet. Állj neki!
2/14 anonim válasza:
Természetesen segít, olvass minél több agykontrollós esettanulmányt, ez jobban erősíti a hitedet, ha még gyenge esetleg.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást.
2012. febr. 21. 20:21
6/14 anonim válasza:
Milyen pénzlehúzás? Az agykontrollhoz nem kell tanfolyamra járni. 3-4 sorba körül lehetne írni a módszerét az egésznek. A tanfolyamok inkább azért vannak, hogy elhitessék veled, hogy működik. Naponta maximum 5-10 perc kell az agykontrollhoz, tehát nem mondhatod, hogy időpazarlás.
7/14 anonim válasza:
"hogy elhitessék veled, hogy működik"
akkor miért is olyan drága?
8/14 anonim válasza:
Szerintem segíthet az agykontroll!
Viszont, meg kell kérdeznem, te iszol eleget? Én egy időben végigjártam az összes orvost, egyik sem talált semmit. Az utolsó orvos, akihez mentem, megkérdezte, iszom-e eleget. Kiderült, hogy attól szédelegtem folyton, hogy keveset ittam. Elkezdtem odafigyelni a napi folyadékbevitelemre, azóta elmúlt a szédülés. :)
9/14 anonim válasza:
Az 58%-os szkeptikus válaszolónak üzenem. Nincs semmiféle pénzlehúzás még a tanfolyam címén sem. Három napos tanfolyamon oktatják az agykontrollt. Ha még nem voltál ilyenen, ne mondj semmit. Akkora élményt kap az ember, amit el sem tudsz képzelni. Az ár teljesen arányban van azzal, amit ott átél az ember és egyúttal megtanul egy csomó dolgot. Nem lehet három napos tanfolyamot kétezer forintért kiajánlani. Ezért hát ne beszélj le senkit, inkább fizess be egy tanfolyamra!
10/14 anonim válasza:
De még tanfolyamra sincs szükség. Két alapkönyv van hozzá, amiből tökéletesen el lehet sajátítani a technikát. Én ezzel a módszerrel adtam el a házamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!