Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mikor meditáltok és felébreszt...

Mikor meditáltok és felébresztenek/megzavarnak akkor nem lesztek irdatlanmód idegesek?

Figyelt kérdés

mit csináljak?

csak akkor meditáljak ha egyedül vagyok?

nagyon rossz..annyira elrontja az egészet

f

2012. jan. 29. 09:10
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nem leszek ideges. A meditáció számomra csak akkor értelmes dolog, ha a önmagunkkal és ezzel EGYÜTT a világmindenséggel való harmónia kialakítására törekszik. Ha megzavarnak, és ideges leszel, egy valamit jelent: nem a világgal akarsz békébe kerülni, hanem te akarod meghatározni, hogy mi lehet jó a számodra, és nem akarsz engedni annak, hogy a mindenség közel kerüljön hozzád. Meditáció alkalmával én mindig kisimult és békés vagyok, így ezzel a békével ajándékozom meg azt is, aki közben valami miatt jelez (szándékosan nem zavarásnak hívom). Semmi sem véletlen, akkor és ott, annak az embernek/hangnak, helyzetnek üzenete van számodra. Engedj és keresd a harmóniát magadban és az emberek közt is. Tudom, nehéz... :)
2012. febr. 12. 11:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Én se tudok meditálni mindig vki zavar és pont amikor ellazulnék felriasztanak.. nem tul kellemes .. vagy hirtelen felordit vki akkor ideges leszek mert rám jön a frász nem számitok rá ..sztem nálad is ez lehet h hirtelen felriadsz... Nem tudom mit csinálj de hátha egyszer sikerűl ugyis meditálnod h nem zavarnk meg közbe....
2012. júl. 22. 18:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem nevezném én meditációnak, ha ideges leszel. Az ember olyan mint a természet
2012. júl. 23. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!