Mit tennétek ha megzavarnák és megsértenék a gyászotokat?
Van olyan, hogy aki nem tud sírni, sokkal mélyebben gyászol, mint aki teátrálisan zokog.
Én az öcsém temetésén azt is gyűlöltem, aki nem rosszindulatból, csak kíváncsiságból jött el. Legszívesebben hazaküldtem volna a jó édes...
Aki gyászol, az sebezhető, és ilyenkor még mások jóindulatú tanácsai is örök sebet tudnak okozni, hát még a rosszak. Anyám pl. soha nem tudta megbocsájtani egy barátnőjének, amikor a tesóm halála után néhány hónappal közölte vele, hogy most már ezen túl kéne lépnie. Pedig a barátnő csak jót akart, mert anyám teljesen elfordult tőlem, a fia lett a szent, az imádott, a minden - megjegyzem egy idő után engem is idegesített, mert életében fele ennyit se törődött vele, de a lényeg hogy a barátnő azt mondta anyámnak, hogy miattam kell erősnek lennie, nekem még szükségem van rá, és ezért mondta, hogy tegye már túl magát rajta. A lényeg, hogy rosszkor mondta, ilyet nem lehet mondani egy gyászoló anyának néhány hónap után.
Aki meg vihorászik egy temetésen, az egy bun...kó p...a..raszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!