Lehet veszélyes az agykontroll?
Nem próbáltam ki még soha a Silva-féle módszert, csak beleolvastam a könyvbe kíváncsiságból.
Sok jót is hallottam róla, de olvastam olyat is, hogy emiatt kerültek néhányan pszichiátriára, amivel persze a módszer terjesztői nem nagyon dicsekednek. Meg hasonló módszereket próbált kifejleszteni az amerikai és a szovjet hadsereg az 50-es években az emberek befolyásolására, ennek nem tudom mennyi az igazságtartalma.
Írjatok légyszi tapasztalatokat pro és kontra.
Nem, nem lehet veszélyes az Agykontroll. Egyedül is lehet művelni veszélyek nélkül.
Ami veszélyes lehet, és mindenképpen tapasztalt vezető kell hozzá:
-reiki(és bármely, a test energetikai rendszerét módosító-használó módszer)
-Jóga (főleg az "eredeti" keleti irányzatok, pl. a kundalini felébresztése gyakorlat stb.)
-mágiák, varázslás stb.
A modern új keresztény gyülekezetekben olyan zenét, hanganyagokat, effekteket stb. szoktak használni, amik először az érzelmekre hatnak, azután egyfajta hipnotikus állapotba hozzák az embert. Mivel gyerekkorom óta agykontrollozom, ezért egyből felismertem a megváltozott tudatállapotot, és otthonosan mozogtam benne, felismertem a manipulációs szándékot. A többiek közül viszont sokan sírva fakadtak és "Isten" érintését, szeretetét érezték. Később kellemetlen kérdéseket volt alkalmam feltenni a pásztornak. Mondanom sem kell, hogy nem térítettek meg.
Az Agykontroll hatására éppenhogy ellenállóbbá válik az ember a tudatalatti és tudatos befolyásolásra is! Felismeri a manipulációkat, amikkel sokan nem tudnak mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!