Lehet változtatni a testünkön agykontrollal? Szemszín egyéb?
Ha nagyon akarod akkor igen,türelem és idő kérdése....
lehet hogy 100 évbe tellik :), de meg lehet csinálni.
Bármit elérhetsz, ha nagyon akarod.
egyéb hülyeség?
megváltozik a szemed színe, ha nagyon akarod. végül is...ha nagyon erőlködsz, előbb-utóbb bevérzik:D
" az összes sejtünk folyamatosan megújul, lecserélődik. 7 évente az egész test teljesen "kicserélődik". Persze az információt tovább örökítik. "
A biológiai ismereteket nem az ezotéria magazinból kéne bővíteni. A sejtek nem újulnak meg, max osztódnak. bizonyos sejtek -mint például az agysejtek- képtelenek az osztódásra. Nem megújul, hanem egy öregebbből lesz két öregebb, bizonyos számú osztódás után pedig elhalnak -> öregedés.
Az agy nem irányít semmi sejtszintű folyamatot, max fehérjék hormonok és egyéb okosságok, de ezek egy mikrobiológia könyvben szépen le vannak írva. Nem vagyok orvos, de ha van itt olyan (ezotéria téma környékén valszeg nincsenek), akkor ő részeltesebben le tudja írni.
Ha minden lehetséges lenne agykontrollal, meg bevonzással, akkor gondoljatok már bele, mekkora káosz lenne itt!
Mondjuk valaki kigondolja, hogy a mi házunkba szeretne költözni, mert olyan szép, olyan jó helyen van, olyan klasszak a lakások.
Ezt vizualizálja, és beteljesül.
Na, de hogy?
Elköltözik valaki, vagy meghal valaki, vagy hogy?
Manipulálom a tudatommal mondjuk a Makai családot, hogy költözzenek máshova?
Vagy ne adj' Isten engem, hogy hagyjam el a lakásomat?
Én ezt nem szeretném, hogy agykontrollosok nyúlkáljanak bele az életembe.
Ha egy állást akarsz, és minden hely betelt, de mégis akarod, akkor mi lesz?
Kirúgnak valakit, hogy megkaphasd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!