Megbántottam vkit, szeretném ha nem haragudna rám, és újra jóban lennénk. Van vmi agykontrollos módszer ennek elérésére?
Figyelt kérdés
Levelezem egy fiúval, már ott tartottunk, h. hamarosan találkozunk, de sajnos megbántottam vmivel, de nem akartam. Hiába kértem tőle bocsánatot, mert félre értette, amit írtam, de nem nagyon akar most hallani rólam.
(Még annyira nem értek az agykontrollhoz, ha lesz a városomban tanfolyam, elmegyek rá. A könyvet pedig már kölcsönkértem egy ismerősömtől, hamarosan megkapom.)
2011. nov. 24. 08:21
11/13 anonim válasza:
# 10
te aztán tudsz áltudományosan magyarázni. ennyi hülyeséget összehordani 1 válaszban
12/13 anonim válasza:
állj úgy hozzá, hogy nincs dolgod vele, és spongyát rá. Felejtsd el. Ez a legbölcsebb amit tehetsz.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. De időközben megoldódott a dolog, már megkeresett, és bocsánatot kért. Rájött, h. hülyén viselkedett.
2011. nov. 26. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!