Ismertek olyan könnyen elsajátítható technikákat, melyekkel előző életembe, életeimbe visszamehetnék?
Megbocsáss kedves utolsó,talán ha letesztelnéd magadon.
Egyébként mindenkinek köszönöm,aki válaszolt a kérdésemre.
Én ezt ajánlom: [link]
Ha pedig szeretnél levelezni reinkarnációval kapcsolatban, írhatsz nekem nyugodtan erre a címre:
anikopapp@t-email.hu
Egyébként pszichológus vagyok, bár nem foglalkozom reinkarnációs hipnózissal, mégpedig azért nem, mert sajnos, hazánkban a reinkarnációs hipnózis nem tartozik az "akkreditált" pszichoterápiás módszerek közé. Ezért aztán az a pszichológus, aki mégis alkalmazza ezt a módszert, könnyen juthatna Geréb Ágnes sorsára, ha csak egyetlenegy kliense is a pszichiátriai osztályra kerülne a hipnózisban átélt élményei következtében! Dr. Michael Newton is őszintén bevallja Lelkünk útja című könyvében, hogy mindig spirituális regressziós ülések alkalmával minden egyes esetben papírzsebkendőt is tart kéznél, hogy szükség esetén letörölhesse kliensei arcáról a könnyeket vagy a verítéket!
Én hallottam már olyat is, hogy egy Cseh motoros balesetet szenvedett, ugyan nem szerzett komolyabb sérüléseket, de majdnem két óráig elfelejtette anyanyelvét és csak angolul tudott beszélni akcentus nélkül folyékonyan. Szakemberek szerint előző életre vezethető ez vissza. Csak érdekesség kép. egyébként tényleg pszichológus foglalkozik ilyesmivel de megéri? Ha egyáltalán van volt előző élet. Az agy kapacitás 10 % át használjuk a többi raktározhatja ezeket az emlékeket. Valószínűleg nem véletlenül. Gondolj csak bele, ha az összes "életed" emléke fájdalma mind rajtad lenne. Hogy ha a jelen csalódásaid okát keresed az ne az előző életedbe keresd mert nincs értelme és tulajdon képpen nem is olcsó egy pszichológus.
röviden tömören ;)
Kedves Itri!
Én teszek arra mit mond a Biblia,mert semmi értelme.Például számolni sem szabad???Mert ha az természetes,egész számokat 1-től 36-ig veszed,épp 666 jön ki.Amúgy is,a hipnózis igen hasznos mert az orvostudományban is használják,a fájdalmak enyhítésére,és akik hipnózisban vannak,azoknak rá lehet jönni,hogy mi a problémájuk pl.a félelmeikkel kapcsolatban.Mellesleg aki ateista az nem veszi be azt a maszlagot amit állítottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!