Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mit "mantrázzak" hogy könnyebb...

Mit "mantrázzak" hogy könnyebb legyen? Nem találok olyan mondatot, amiben nincs semmi negatív.

Figyelt kérdés

Egy hónapja diétázom és edzeni is járok és úgy döntöttem, hogy ez megfelelő időpont, hogy letegyem a cigit is. Tudom, nem könnyű egyszerre két rossz szokáson változtatni, de ha csak simán leraknám a cigit még jobban elhíznék, és az nem fér bele.

Harmadik napja nem dohányzom, és most épp egészen el vagyok keseredve, már a feladás szélén állok. Éhes vagyok és rá akarok gyújtani. Nekem szoktak segíteni a mindenféle önszuggessziós technikák, de ugye azt nem mondogathatom, hogy nem dohányzom, nem dohányzom, mert abban benne van, hogy dohányzom. Ráadásul a két problémára együtt kéne valami. Gondoltam arra, hogy "Egészséges leszek" de az meg túl tág. Gyakorlott agykontrollosok, tudnátok segíteni?

2011. okt. 12. 17:48
1 2
 11/14 Doruss válasza:

Ehhez hasonlókat mondogass magadnak: (ez mind igaz, ha leteszed a cigit):

"Szép lesz a bőröm, tiszta a tüdőm és épek a fogaim, és tovább fogok élni" - szóval lehet olyan mondatokat alkotni, amiben nincs benne a negatív.

2011. nov. 11. 16:42
 12/14 anonim ***** válasza:

KÉRDEZŐ!

Szabad gratulálni az egy hónapos füstmentességhez? Megtakarítottál egy csomó pénzt is! :)

És az edzés-fogyókúra?

Úúúúúúúgy szeretnék gratulálni! Megírod, hol tartasz?

2011. nov. 12. 04:28
 13/14 A kérdező kommentje:
5 kiló minusznál tartok, és holnap lesz 6 hete, hogy nem dohányzom. Nem mondom, hogy egyszer sem gyújtottam rá, de nem dohányzom :)
2011. nov. 13. 13:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Üdv, Jó megérzés, hogy mantrával, és ehhez hasonló technikával akarsz próbálkozni. A kérdésem az, hogy tudsz-e alapszinten meditálni? Ha igen akkor tudok segíteni fogyásban, és leszokásban is.

Az agyadban van egy nagyon fontos, úgynevezett toboz mirigy. A legtöbb embernek ez a mirigy elgyengült/szunnyadó állapotban van, viszont meditációval meg lehet erősíteni, ami azt eredményezi, hogy egy ambrózia nevű anyagot termel, ami hihetetlen erős boldogságot vált ki, így a szervezeted nem fog vágyni a nikotinra. :)

2012. jún. 14. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!