Mit "mantrázzak" hogy könnyebb legyen? Nem találok olyan mondatot, amiben nincs semmi negatív.
Egy hónapja diétázom és edzeni is járok és úgy döntöttem, hogy ez megfelelő időpont, hogy letegyem a cigit is. Tudom, nem könnyű egyszerre két rossz szokáson változtatni, de ha csak simán leraknám a cigit még jobban elhíznék, és az nem fér bele.
Harmadik napja nem dohányzom, és most épp egészen el vagyok keseredve, már a feladás szélén állok. Éhes vagyok és rá akarok gyújtani. Nekem szoktak segíteni a mindenféle önszuggessziós technikák, de ugye azt nem mondogathatom, hogy nem dohányzom, nem dohányzom, mert abban benne van, hogy dohányzom. Ráadásul a két problémára együtt kéne valami. Gondoltam arra, hogy "Egészséges leszek" de az meg túl tág. Gyakorlott agykontrollosok, tudnátok segíteni?
Ehhez hasonlókat mondogass magadnak: (ez mind igaz, ha leteszed a cigit):
"Szép lesz a bőröm, tiszta a tüdőm és épek a fogaim, és tovább fogok élni" - szóval lehet olyan mondatokat alkotni, amiben nincs benne a negatív.
KÉRDEZŐ!
Szabad gratulálni az egy hónapos füstmentességhez? Megtakarítottál egy csomó pénzt is! :)
És az edzés-fogyókúra?
Úúúúúúúgy szeretnék gratulálni! Megírod, hol tartasz?
Üdv, Jó megérzés, hogy mantrával, és ehhez hasonló technikával akarsz próbálkozni. A kérdésem az, hogy tudsz-e alapszinten meditálni? Ha igen akkor tudok segíteni fogyásban, és leszokásban is.
Az agyadban van egy nagyon fontos, úgynevezett toboz mirigy. A legtöbb embernek ez a mirigy elgyengült/szunnyadó állapotban van, viszont meditációval meg lehet erősíteni, ami azt eredményezi, hogy egy ambrózia nevű anyagot termel, ami hihetetlen erős boldogságot vált ki, így a szervezeted nem fog vágyni a nikotinra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!