Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan vonzzam magamhoz...

Hogyan vonzzam magamhoz életem szerelmét amikor? Többi lent.

Figyelt kérdés

Van valaki aki nagyon közel áll hozzám, szinte a szerelem határát súrolja. Vele nem lehet mert valamiért nem akar semmit. Már ez önmagában nagyon szarul esik, hogy nekem mindennél fontosabb lehetne, erre ezt kapom...

Ezért talán nem is érdekel annyira az egész és nem is tudok annyira hinni benne. Mégis mennyi az esélye, hogy hozzá hasonlót vagy jobbat találjak?

Vagy jobb lenne ha először azt agykontrolloznám be, hogy semmit se jelent nekem?

Ki lehet egyáltalán törölni a szeretetet vagy szerelmet agykontrollal ha valakit lélekből szeretünk?

2011. szept. 30. 13:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

használj patkómágnest

problem?

2011. okt. 11. 00:06
 12/15 anonim ***** válasza:
szeretni kell akire gondolsz,és ha viszont szeret,akkor közelítsd meg érzelmileg,pszichésen gondolj rá :)
2012. márc. 27. 23:09
 13/15 anonim válasza:
Nekem volt 1 lány, aki nagyon tetszett nekem és szerettem volna ha több történt volna köztünk mint szimpla barátság. Próbálkoztam én is a "gondolat erejével" hatni rá. Részben sikerült de csak addig ameddig folyamatosan, rendszerességgel, próbáltam így befolyásolni. Én azt mondom ha fél év alatt nem sikerül többet elérned akkor, jobb ha hagyod és ne foglalkozol vele úgy. Ha valami nem jön össze akkor az okkal történik úgy.
2012. aug. 30. 23:49
 14/15 A kérdező kommentje:
Már mindegy, nem aktuális a dolog. Sajnos kénytelen leszek beérni mással. :S
2012. szept. 1. 23:27
 15/15 anonim válasza:
Igaz nem ehez a kérdéshez tartozik de én is külön vagyok a szerelmemtöl. A pontos okát én sem tudom h miért. De azt hallottam h beszél rólam egy ismerősének. Azt mondta neki rólam h valahol úgy mélyen. Bár ez nem tudom hogy pontosan mit jelent. Szerintetek?
2020. jan. 10. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!