Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan növelhetem a chi...

Hogyan növelhetem a chi energiámat?

Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 21:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%

Rendszeres mozgassal pl. A legjobban akkor erzed az energiat, amikor nincs belole eleg. Testunkben az energianak a funkcioja, hogy vedje a szerveinket.Egyes szervekhez bizonyos izmok vannak hozzarendelve, es koztuk energetikus kapcsolat van.

Tehat a mozgas vagy a masszirozas az, amivel az energia aramlast tudsz elerni.

2011. szept. 14. 08:45
 12/19 Blazs_A4 válasza:
54%

Próbáld ki a chi-légzést, ami a karatéjosok is csinálnak. Orron be, orron ki, akkor csak gyűlik és gyűlik a sok-sok chi, hogy a megfelelő pillanatban fel tudd használni.

Vigyázz, ki ne pukkanj a sok chi-től és ne próbáld ezt a technikát, ha eldugult az orrod.

De az is segít, ha pl. leépíted a fárasztó haverokat (aka energiavámpírok) és olyan helyre teszed az asztalodat, ahol jól áramlik a chi (pl. ahol a főnök nem lát a monitorodra). Akkor nem lehet baj! ;D

2011. szept. 14. 12:59
 13/19 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat :)
2011. szept. 14. 20:13
 14/19 anonim ***** válasza:
58%

Nagyon szívesen. Múltkor én túl sokat növeltem, emiatt maradt egy csomó. Gondoltam befőzöm és télen is tudom majd fogyasztani, de a chi sajnos a magozáskor elveszti az erejét.

Taanulság: Magostul edd, ne rágd. Fogpótlás a porcelán zománc miatt nagyon drága, kisütött a nap.

2011. szept. 15. 09:32
 15/19 liet88 válasza:
39%
Gyerekek, ez egy komoly kérdés ti meg összehordtok itt minden hülyeséget! Ne hallgass rájuk, a valóság az hogy a KAITO-technikával növelheted és ha elég kitartóan gyakorolsz pár éven belül akár kettes szintű szuper-csillagharcos is lehetsz :D
2011. szept. 15. 11:50
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
gyúrjál sokat chi-re...szerintem másképp nem lehet
2011. szept. 17. 10:18
 17/19 anonim ***** válasza:
33%

1. Ha ilyen kérdésed van semmiképpen se ilyen barmok közé küldd, hanem mondjuk nézz utána a Wikin vagy egyszerűen csak keress rá..

2. A fényevés és a fotonszintnövelés tényleg igaz, de eddig kb. 2-3 ember tudta ezt elérni a világon...

3. Az én tanácsom : Fogyassz enteogéneket :)

2011. szept. 18. 09:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem tényelg működik, amit az előző írt. Hihetetlen, köszönöm szépen.

Ez még a fényevésnél is jobb!

2011. szept. 20. 09:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Úgy érted amit én írtam? Örülök neki. :)
2011. szept. 21. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!