Hogyan növelhetem a chi energiámat?
Rendszeres mozgassal pl. A legjobban akkor erzed az energiat, amikor nincs belole eleg. Testunkben az energianak a funkcioja, hogy vedje a szerveinket.Egyes szervekhez bizonyos izmok vannak hozzarendelve, es koztuk energetikus kapcsolat van.
Tehat a mozgas vagy a masszirozas az, amivel az energia aramlast tudsz elerni.
Próbáld ki a chi-légzést, ami a karatéjosok is csinálnak. Orron be, orron ki, akkor csak gyűlik és gyűlik a sok-sok chi, hogy a megfelelő pillanatban fel tudd használni.
Vigyázz, ki ne pukkanj a sok chi-től és ne próbáld ezt a technikát, ha eldugult az orrod.
De az is segít, ha pl. leépíted a fárasztó haverokat (aka energiavámpírok) és olyan helyre teszed az asztalodat, ahol jól áramlik a chi (pl. ahol a főnök nem lát a monitorodra). Akkor nem lehet baj! ;D
Nagyon szívesen. Múltkor én túl sokat növeltem, emiatt maradt egy csomó. Gondoltam befőzöm és télen is tudom majd fogyasztani, de a chi sajnos a magozáskor elveszti az erejét.
Taanulság: Magostul edd, ne rágd. Fogpótlás a porcelán zománc miatt nagyon drága, kisütött a nap.
1. Ha ilyen kérdésed van semmiképpen se ilyen barmok közé küldd, hanem mondjuk nézz utána a Wikin vagy egyszerűen csak keress rá..
2. A fényevés és a fotonszintnövelés tényleg igaz, de eddig kb. 2-3 ember tudta ezt elérni a világon...
3. Az én tanácsom : Fogyassz enteogéneket :)
Nekem tényelg működik, amit az előző írt. Hihetetlen, köszönöm szépen.
Ez még a fényevésnél is jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!