Tudatos álom valaki? Ki mire használja?
Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 23:43
11/23 anonim válasza:
Tipp:
akikkel találkozol az álmodban, mond meg nekik, hogy "ez csak egy álom" "nem is létezel csak kitaláltalak" vagy hasonló..
Érdekes reakciókat fogsz kapni!
12/23 A kérdező kommentje:
Na igen, tapasztaltam már sokszor. Tholey is ezt kutatta, vajon saját elmével rendelkeznek? Ottvannak valahol máshol? Érdekes nagyon.
2011. aug. 31. 17:45
13/23 anonim válasza:
aztamindenit :OOOOO ez ugy megfogta a kis agyacskámat meg a képzeletemeeet :D omg hol tudok ijet megtanulni?
14/23 A kérdező kommentje:
Prof. Dr. Paul Tholey - Khaleb Utecht - Alkotó Álom. Ezt ajánlom nagyon, esetleg ha tudsz angolul akkor - "Exploring the world of lucid dreaming" pdf. filét keress neten, ingyen letölthető, jó sok oldalas könyv, minden technika stb. Érdemes utána olvasni Robert Moss - Tudatos Álom könyvének is, persze az inkább misztikus, erős vagy épp (unalmas) olvasmány. De az alap tudást az elsőktől szedegesd, érdekesség: miközben olvasod a témával kapcsolatos könyveket, dolgokat, pár óráig pl, több álomélményben lesz részed, tisztábbakban, az agy erre fókuszál. Hajrá.
2011. aug. 31. 21:47
15/23 anonim válasza:
hát jahh beszélek angolul, de eza könyv tuti,hogy szaknyelven van írva, azokat a szavakat pedig nem hiszem hogy nagyon érteném, mert én csak így dumálgatok az emberekkel, nem vagyok szinrontolmács :D
Inkább maradok a magyarnál .... köszi szépen :) remélem sikerül majd :D
16/23 A kérdező kommentje:
Én is dumálós szinten vaok, van benne szak, de nem olyan sok, párszor kell ránézni a szótárra csak, jól írja le.
2011. szept. 1. 17:31
17/23 anonim válasza:
én leugrottam jó magasról és élveztem a zuhanás gyönyörű érzését + szétdobáltam a cuccokat egy házban és sok mindent összetörtem és olyan jó érzés volt tudni hogy ezért úgyse kérnek majd számon :) + néha eszek valami finomat + szexuális jellegű álmok...
18/23 anonim válasza:
ja meg néha csak úgy eszembe jut álmomban és elkezdem azt mondogatni hogy fel akarok ébredni! fel akarok ébredni! azt felébredek :)
19/23 anonim válasza:
múltkor a tesóm aggódva beszólt álmomban hogy nem kéne így viselkedned!erre én : na és?ez az én álmom! azt csinálok benne amit akarok! úgyse tudja meg senki! és jobb lesz ha te mész! azt elment... XD
20/23 anonim válasza:
Börtönből szöktettem rabokat, verekedtem, szexeltem. Nagyon sokat repültem, de olyankor nekem hajlamos megszakadni az álom. Magyaráztam álomalakoknak, hogy ez csak álom. Beszélgettem az álomalakokkal. Sírtam, nevettem. Néha élesebb az érzékelés álomban, mint a valóságban. Gyönyörű dolgokat láttam, amiktől meghatódtam. Zenét hallgattam. Autót vezettem. Előadást tartottam. És még sok mást, amit az adott helyzetből ki tudtam hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!