Hogyan lehet összejönni a kiszemelt fiúval, az elmetükre technika segítségével?
Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 20:38
11/17 vaszily katalin válasza:
halgas a megérzéseidre s tudni fogod hogy hol mikor jelenik meg azzaz tartozkodik.én mindig megérzem mikor van uton hazafelé a férjem.mert változo s azt is megérzem hogy ki tellefonál nekem.már csak az ötös lotto számait kéne megérezni.
12/17 anonim válasza:
Szerintem ha a pasi meghallaná, hogy milyen módszerrel akarod megszerezni, régen kinevetne és jól elküldene. Ha a mindennapok során nem érdekled, szerinted majd ezzel a módszerrel fogod megszerezni? Éjjelente majd nagy közös meditálásokat tartotok 1 km-re egymástól?
13/17 anonim válasza:
Ha külsőre vagy 7/10 legalább, akkor csak hívd, várj amíg kilábal a sokkból, aztán élvezd az együttlétet. Magamból indultam ki :P.
14/17 anonim válasza:
Én nem nevetném ki, legalábbis nem gúnyosan, hanem kedvesen =). Lehet egyedül vagyok vele, de nekem tetszene, persze csak akkor ha nem valami rettenetről van szó :D
15/17 A kérdező kommentje:
szerintem nem nevetne ki... :)
egyébként ez nem azt jelenti, hogy csak ezt alkalmazva akarom megszerezni, mert személyesen is szoktunk beszélgetni, és szerintem kedvel engem, csak ritkán futunk össze, és emiatt próbálnék, egy kis kezdőlökést adni a dolognak...
2011. aug. 14. 15:01
16/17 A kérdező kommentje:
ja és köszönöm az eddigi válaszokat :)
2011. aug. 14. 15:04
17/17 TirpiTörpi válasza:
Szia!! Necromancer szeretném felvenni veled a kapcsolatot. Ha valaki tudja,hogy hogy tudnám légyszi írjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!