Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ez vajon mi volt, mással...

Ez vajon mi volt, mással történt már hasonló meditáció közben?

Figyelt kérdés
letöltöttem az internetről irányított meditációs anyagot. Felraktam füllhalgatóra és elkezdtem. Egy idő után teljesen kezdtem elmélyülni, és azt éreztem a testem zsibbadni kezd. A kezeim, lábaim, fejem mindenem. Érdekes állapotba kerültem. Majd ahogy egyre mélyültem, hirtelen rám tört egy olyan érzés mintha nem a saját magam ura lennék, és nagyon egyedül lennék egy idegen hangal. Pánikba estem. Ekkor már kiestem abból amit beszéltek a fülemre, nem arra figyeltem. Hevesen vert a szivem, erőteljes zsibbadság érzés jött. Olyan volt mintha nem térhetnék vissza csak akkor, ha az a hang azt mondja. Majd kénytelen voltam megmozdítani a kezem, lábam..aféle érezzem h "itt vagyok". Utána már megnyugodtam, de nem is voltam már "mély állapotban" hallotam a külső zajokat stb. Aztán pont vége is lett a meditációnak(felvétel). Ez mi volt?
2011. aug. 10. 08:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem szabad vezető nélkül össze-vissza meditálgatni.

Nagyon rossz vége lehet, kicsit bele is hülyülhetsz.

Én is meditáltam, volt egy ilyen időszakom, és nem is vezető nélkül, hanem egy csoportban, ahol volt vezető.

És persze otthon is, a megismert technikák segítségével.

Hát..., nem hogy jobban lettem, és kiegyensúlyozottabb lettem, hanem minden egyre rosszabb lett.

Olyan volt, mintha egy nagy ködben lebegtem volna, meditáción kívül is.

Fura hangokat hallottam, mintha erősen fújt volna a szél a lakásban, furcsa koppanásokat, zúgásokat, hirtelen felvillanó fényeket láttam, és olyan irracionális lett minden.

Még én is saját magam számára.

Belenéztem a tükörbe, és, mintha nem is én lettem volna.

Szorított a szívem, fulladtam.

Nagyon rossz volt, szerintem kezdtem megbolondulni.

És ez elvileg egy harmonizáló meditáció volt, és egyesületben tanultam.

Bejegyzett egyesület, a neten is rajta vannak.

Na, elég is volt belőlük, úgy éreztem, megváltoztatták a személyiségem, vagy kimosták az agyam, nem tudom...

Ha ez irányított meditációval ilyen lehet, akkor milyen lehet egy letöltött hanganyaggal?

Nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak ezzel.

Alig tudtam összeszedni magam utána.

Soha többet ezotéria, és meditáció!

2011. nov. 8. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!