Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Az agykontroll segítségével...

Az agykontroll segítségével működhet ez? Ha igen, hogyan? (-> bővebben)

Figyelt kérdés
Nagyon régóta zavar a testmagasságom? Mert viszonylag alacsony vagyok. Az érdekelne ,hogy ezzel az ún. agykontrollal növeszthetnék magamon valamennyit? Azért gondoltam erre mert olvastam a neten ,hogy ezzel az ún. agykontrollal lehet hatni a test ilyen-olyan működési funkcióira.
2011. júl. 18. 11:42
1 2
 11/12 BlackSword ***** válasza:

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 17:41!!!

Mert az a szint, hozzád képest felfelé van...

2011. júl. 20. 17:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves BlackSword!

Én tiszteletben tartom az agykontrollról alkotott véleményedet és nem is szeretném degradálni.

Amivel viszont nem értek egyet, Az a pontrendszer által működő megítélés.

Ezzel az a baj, hogy a bejegyzés idejében lehetett ő 80%-is.

Ez folyamatosan változik, pl:

Az itteni bejegyzés után ír egy bejegyzést egy másik témában, amihez kevésbé tudott értelmes hozzászólást adni, emiatt ott lepontozzák.

Ettől még itt lehet értelmes a hozzászólása valakinek.

Röviden:

Az, hogy valakinek mekkora%-os a mércéje, független az állítás hitelességétől és hozzáértésétől.

És mivel nem kizárt a szándékosság (lepontozás), ezért nincs is értelme az ebből eredő megítélésnek.

Főleg azoknál akik a nevüket is adják a bejegyzéshez.

Ui:

Speciel nekem 74%-os volt a hitelességem, mikor ide megírtam az első bejegyzésem.

És csak pár rosszakaró kell és 20%-lesz, mikor azt a bejegyzést valaki elolvassa.

2011. júl. 26. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!