Éjszakai üzenetküldés. Rosszul csináltam?
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy sztem nem kell lemenni a laborba, elég szintre menni. Ott mondod magadban, hogy "akkor akarok és akkor fogok felébredni amikor XY a legfogékonyabb lesz az üzenetvételre. És ha felébredsz pl a hajnali órákban akkor vissza kell menni szintre ( én sokszor vissza is aludtam :D )és akkor kell az üzenetküldést elvégezni. A tanfolyamon is hangsúlyozták, hogy fontos, hogy szeretettel, segítőszándékkal, és röviden tömören üzenjünk.
Sok gyakorlás kell hozzá, ráadásul a másik fél maga dönti el, hogy reagál-e az üzidre! :D
Szerintem nem az a gond, hogy nem érkezett el az üzeneted. Úgy gondolom, arról lehet szó, hogy az üzenet HATÁSÁVAL vagy elégedetlen. Ne feledkezz el a fogadó fél szabad akaratáról! Pl: ha valakinek üzengeted tiszta jó szándékból, hogy szokjon le a dohányzásról, nem feltétlenül ébred úgy másnap reggel, hogy no akkor mától nem szívok el egy szálat sem. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy motoszkál benne valami a témából. Ha viszont ez teljesen ellentétes az ő szándékától, az üzeneteid rendre lepattannak majd róla.
Ha ez nem így lenne, reggelente Angelina Jolie pl. azt sem tudná, hogy Brad Pitthez, vagy Kovács Jóskához menjen-e feleségül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!