Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Éjszakai üzenetküldés. Rosszul...

Éjszakai üzenetküldés. Rosszul csináltam?

Figyelt kérdés
aki ért ehhez, lécci válaszoljon! :) szóval néha megy az üzenetküldés, de néha nem... de miért nem? ugyanúgy csinálom, mint amikor megy, és vhogy néha mégsem... mi a baj?
2011. júl. 5. 20:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én csak annyit fűznék hozzá, hogy sztem nem kell lemenni a laborba, elég szintre menni. Ott mondod magadban, hogy "akkor akarok és akkor fogok felébredni amikor XY a legfogékonyabb lesz az üzenetvételre. És ha felébredsz pl a hajnali órákban akkor vissza kell menni szintre ( én sokszor vissza is aludtam :D )és akkor kell az üzenetküldést elvégezni. A tanfolyamon is hangsúlyozták, hogy fontos, hogy szeretettel, segítőszándékkal, és röviden tömören üzenjünk.

Sok gyakorlás kell hozzá, ráadásul a másik fél maga dönti el, hogy reagál-e az üzidre! :D

2011. júl. 12. 13:09
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem az a gond, hogy nem érkezett el az üzeneted. Úgy gondolom, arról lehet szó, hogy az üzenet HATÁSÁVAL vagy elégedetlen. Ne feledkezz el a fogadó fél szabad akaratáról! Pl: ha valakinek üzengeted tiszta jó szándékból, hogy szokjon le a dohányzásról, nem feltétlenül ébred úgy másnap reggel, hogy no akkor mától nem szívok el egy szálat sem. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy motoszkál benne valami a témából. Ha viszont ez teljesen ellentétes az ő szándékától, az üzeneteid rendre lepattannak majd róla.

Ha ez nem így lenne, reggelente Angelina Jolie pl. azt sem tudná, hogy Brad Pitthez, vagy Kovács Jóskához menjen-e feleségül...

2011. júl. 14. 22:00
 13/17 A kérdező kommentje:
:D:D Kovács Jóska :D:D én megmondtam este hogy akkor ébredjen fel XY stb... és nem keltem fel... nekem ez volt a baj...
2011. júl. 15. 08:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Az is meglehet, hogy azért "nem ébresztettek" mert a másik félt sem találták fogadásra képesnek :) Vagy egyszerűen csak túl fáradt voltál, vagy ezernyi oka lehet :) Gyakorolj csak türelmesen, abból gond nem lehet! :) Sikerülni fog EGYRE JOBBAN!
2011. júl. 15. 11:11
 15/17 A kérdező kommentje:
kösziii:)
2011. júl. 15. 12:27
 16/17 anonim ***** válasza:
na, ezt nekem is gyakorolnom kell, mert ha fel is ébredek, folyton elalszom újra. vagy nem jut eszembe, hogy miért is ébredtem fel, csak reggel, hogy ja,üzenni akartam...de most fogok sokat gyakorolni, már mást nem nagyon kell programoznom.
2011. nov. 15. 20:36
 17/17 A kérdező kommentje:
sok sikert :)
2011. nov. 15. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!