Lehet irányítani az álmokat? Meg lehet tanulni? Ha igen, mennyi idő?
Én most 13 éve vagyok(fiú), és kb 8-9 éves koromban álmodhattam ezt:
Tehát van a kertünk végében egy velem egyidős lány, akivel szinte mindig együtt voltunk(mostanában sajna ez nem így van).
Kiálltunk egymásért és együtt mentünk mindenhova. De egyikünk sem tudott szerelmes lenni a másikba, valami titokzatos oknál fogva :)
Tehát az álom, mert eléggé elkanyarodtam xD
Álomban már kb 20 évesek lehettünk, és olyan zöldes ruhában voltunk, szinte teljesen ugyan abba, mint Robin Hood. Úgymond "felderítők" voltunk.
Jártuk az esőerdőket, állatokkal harcoltunk stb...
És egyszer csak otthon, a mi házunknál teremtünk. Bementünk a ház ajtaján egyenesen a szobámba, ahol én befeküdtem az ágyamba. Az a lány utánnam mondta, hogy "Ne menj! Gyere, kalandozzuk még!"
De én ezt feleltem rá: " Ez csak egy álom! Majd játszunk élőben, de remélem, hogy megint lessz egy ilyen álmunk!"
És amint álmomban elaludtam, élőben felkeltem.
Különös volt nagyon... talán le kéne írnom valahova...
De az a legfurább az egészben, hogy aznap éjjel mikor én ezt álmodtam, az a lány is velem álmodott! csak már nem nagyon emlékezett rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!