Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tudok gondolatot olvasni?

Tudok gondolatot olvasni?

Figyelt kérdés
Igazából 1-2 hete vettem észre azt, hogy tudom mire gondolnak azok az emberek akiket már valamilyen szinten ismerek. Bármiről van szó, hirtelen témaváltásnál is. Igazából nem is olvasok, egyszerűen mintha megérezném, mintha üzenetet kapna az agyam. A közérzetem is furcsa nem tudnám szóba leírni. Pusztán véletlen hogy 10ből 8szor eltalálom, vagy ez lehetséges?
2011. jún. 11. 22:04
1 2
 11/19 anonim válasza:
49%

várj én is tudok...

Osztálytársak:

bence:sz*x

marci:kockulás + m@szturbálás

zsombi:sz*x

doma:sz*x

2011. jún. 13. 20:03
 12/19 anonim ***** válasza:

Én is ugyanilyen vagyok! Nem tudom, ez természetfeletti képesség-e, vagy csak jó emberismerő képesség. :) De én nem csak ismerőseimmel vagyok így, hanem mindenkivel. 1-2 mondat az illetőtől, és máris belelátok. És mindig bejön, mások is rácsodálkoznak, milyen pontossággal tudok jellemezni szinte ismeretlen embereket, megjósolni, ki mit fog tenni egy adott helyzetben, mit nézek ki abbóla jellemből. Illetve, ha ottvagyok egy ember mellett, mintha érezném, amit ő érez, mintha jeleket kapnék tőle, megérzem, amit ő érez és be tudom azonosítani. Így már nem egy volt pasimat lebuktattam. :)

Szóval nem tudom, mi ez, de nem vagy egyedül! Akár természetfeletti, akár nem, különleges képesség, nem mindenkinek adatik meg (ismerőseim körében egy hasonló embert ismerek), ki kell használnunk és segíteni mindenkinek, akinek ez nem adatott meg. Meg hát igen csak segíthet ez a saját életünk alakításában is. :)

2011. jún. 14. 10:34
 13/19 anonim ***** válasza:

Hozzátenném, nekem ez nem egyik hétről a másikra jött elő. Nálam ez hosszú folyamat volt, évek alatt, egészen gyerekkoromtól fogva fejlesztettem ezeket a képességeimet. Nagyon jó beleérző képességem van, gyerekkoromban pl azért nem tudtam sohasem lövöldözős játékokkal játszani, mert ha jött az ellenség, az infarktus kerülgetett, kb annyira rosszul voltam, mintha tényleg én lennék ott a főhős szerepében. Meg hasonló dolgok...

Szóval bennem ez lassan fejlődött, évek alatt, és remélem még pontosabb és erősebb lesz, ahogy idősödök. Még csak 19 múltam, de már pontosabbak ezek a receptoraim, mint a sokkal idősebb szüleimnek. :D De egyelőre élvezem. Csak akkor tud borzasztó lenni, mikor érzem, hogy nem bírnak, hogy felesleges vagyok egy helyen, hogy valaki negatív energiákat bocsát ki felém, hogy valaki utál vagy bármi más negatívum. Ezeket nagyon a szívemre veszem, egy szót sem kell szólnia az illetőnek, ha érzem, máris kerülöm őt. De egyébként meg hasznos képesség, érdemes ezt fejlesztenie mindenkinek. Jó megfigyelő képesség kell hozzá, sok filózás, alapos megfontolás és némi pszichológia, illetve filozófia ismeret.

2011. jún. 14. 10:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Ludens, bocs de ez hablaty... Ha valamit nem tudsz megmagyarázni, de létezik, kimutatható, azt a tudomány nem tekinti "illúziónak". A 42-t meg Douglas Adams találta ki. [link]
2011. jún. 14. 18:55
 15/19 Ludens ***** válasza:

Kedves válaszoló ma 18:55

Nem a jelenséget, hanem az eredményt tekintik tévesnek félremagyarázotnak, álldilemmának műterméknek (attólfügően hol kellett “továbblépni” a területen). Az illuzókifejezést csak a közérthetőség kedvéért használtam. Másrészt nem azt állítottam, hogy amit nem tud megmagyarázni azt kapásból illúziónak tekinti, de az azért már szokott jelenteni valamit, hogy ha 30 éve nem történ komolyabb előrelépés. Amellett hogy más területek kutatói sokkal jobban megmagyarázzák ezt a jelenséget, megint csak messzemenő következtetésekre adhat okot. Persze lehet még mindig abba is kapaszkodni hogy a föld lapos .

[link]

A jelenlegi eredmények szerint a gondolat átvitel álldilemmának bizonyult.

a 42 pedig nem Douglas Adams találta ki.

[link]

2011. jún. 14. 23:09
 16/19 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen..lehet, hogy egy nagyon közeli hozzátartozódról van szó..és és énis nagyon nagyon gyakran vagyok úgy vele, hogy tudom mire gondol a testvérem..
2011. jún. 16. 11:28
 17/19 anonim ***** válasza:
ebbe semmi nagy nincs..ha valakit ismersz,akkor tudod hogy kulonbozo helyzetekben hogy reagal...es igy ha elobb mondod ki amit tudod hogy o mondana..akkor ugy tunhet hogy olvasol a fejebe,pedig nem..csak egyszeruen ismered mar annyira,hogy tudod mit fog mondani..erre a leg banalisabb pelda,ha mondjuk tudod hogy a baratod ha meglepodik de egyben duhos is,akkor azt mondja:''a fenebe!''..es ha a baratod egy kalapacsot vesz a kezebe de majdnem a labara ejti,akkor mivel megijedt es duhos,hogy majdnem megutotte magat ezert azt mondja hogy a fenebe..de ettol te meg nem lvastal a gondolataiba,csak egyszeruen ismered a baratod:)
2011. jún. 20. 00:34
 18/19 anonim ***** válasza:

Sok ember 42 évesen halt meg és hal majd meg, de legalább a 42 páros szám.

Sok 42 mm átmérőjű kerék is van: [link]

de a kedvencem: A 42 (negyvenkettő) a 41 és 43 között található természetes szám. xD

2011. jún. 20. 00:42
 19/19 anonim ***** válasza:
A pí és az e egyébként is sokkal királyabb számok, mint a 42:)
2011. jún. 20. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!