Lehet, hogy a kilences csak balszerencsét hoz rám?
Figyelt kérdés
Már évek óta "üldöz" a kilences szám... ha a születési dátumomat összeadom, 9 jön ki.. ha a telefonszámomat összeadom, 9 jön ki.. ha a házszámot összeadom, kilences jön ki.. 18-án születtem, 1+8 = 9... ráadásul eddig, mikor 9-es számú szobákban tartózkodtam (hotelekben...), mindig valami rossz történt velem (nem szeretném kifejteni)... Lehetséges, hogy ez jelenthet valamit? Vagy csak véletlen? Értelmes válaszokat, légyszi'. /Üdv. L/13/2011. máj. 31. 14:35
11/14 anonim válasza:
Engem is a 9-es "üldöz"
Már régóta!1999-ben születtem!Stb!
12/14 Won válasza:
Rosszat nem szabadna, hogy jelentsen, mert a számmisztikában a kiteljesedést, tökéletességet szimbolizálja. Én meg gyakran szoktam szinte minden számot redukálni, vagyis összeadésással egyjegyűvé alakítani. Ezt teszem az időopontokkal, dátumokkal stb....
A számmisztika jó dolog, csak ne magyarázd a 9-esbe hogy rossz és akk minden oké lesz!
Légy jó!
13/14 anonim válasza:
Én 1989. 7. 9.-én születtem, és 2. 9.-én van a névnapom... (1+8, 7+2) = 6 9 :D
14/14 anonim válasza:
Csak te keresed mindenben a kilencest! Ha a számok összeadásával nem kilenc jönne ki, akkor szoroznál,kivonnál,osztanál,csak kilenc legyen,hogy aztán értetlenül állhass e "véletlen" előtt. PL: ha még nyolcszor elolvasod a válaszomat,akkor azt fogod mondani,hogy kilencszer hülyéztelek le. Más: ha veszel tíz üveg sört,és egyet elejtesz,és összetörik (micsoda balszerencse!!!!),akkor csak kilenc söröd lesz! Ha egy genetikai rendellenesség miatt kinőne még hét lábad........stb. Azt javaslom,hogy ne számolj!!! Tegnap én is pofára estem, ki tudja hányadszor.Ez tizenkettediknek is balszerencse! Érted már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!