A vonzás törvényével tényleg minden lehetséges?
Már én is írtam, de még van tanács bőven. :)
Ha történik valami rossz, ne hagyd hogy sokáig gyötörjön, inkább lásd a dolgok jó oldalát. Ha nem is adott esetben akkor keresd máshol, de mindig mosolyogj.
Előző válaszoló vagyok.
Kaptam pár napja egy privát üzenetet egy olyan kérdessél, hogy hogyan vonzhatnék be egy MP4 lejátszót.
Erre az a válaszom, hogy már most jó irányba halad az az ember aki megkérdezi másoktól/magától hogy hogyan szerezhetném meg ezt vagy azt, esetünkben egy Mp4 lejátaszót :). Ha boldog vagy, vagy éppen nyitott vagy az emberekkel szemben akkor rendkívüli dolgokat tapasztalhatsz illetve tehetsz meg. Elmesélem a saját példámat. egyszer valaki megkért hogy segítsek neki valamiben, de nem tudtam miben, az illető is teljesen ismeretlen volt. Ilyenkor a legtöbb ember eltaszítaná az ismeretlent, ilyesfélékkel, hogy bocs nem érek rá, vagy hozzá sem szól. Na most amikor végeztünk a feladattal (elkellet kapni a kutyáját, ami fél perccel előttem szaladt el) megköszönte, majd elköszöntünk. Na most ha az ember segített valakinek, és végig gondolja hogy jót tett akkor fantasztikus érzés tölti el. Ezt az érzést , energiát kell alkotásra fordítani. Tehát ha mondjuk sikerül egy hasonló esetet produkálni akkor utána lehet viccesen mondani magunkban ezt: "Na ez is jól ment jöhet a jutalom". De persze nem ilyen egyszerű. Ha az meg akarsz szerezni valamit, esetünkben ugye az MP4 lejátszót, akkor az a legjobb megoldás, ha eljátszol a gondolattal, hogy mi lenne, ha már meglenne. Csinálj úgy mintha már a kezedben fognád, és éppen azt hallgatnád.
Vagy azt hogy éppen a zenéket teszed fel rá, gondold végig miket tennél rá. Ha ezt mindet emelkedett hangulatban, boldogan teszed, szinte biztos hogy meglesz előbb vagy utóbb a kiszemelt eszköz.
A másik jó módszer, ha egyszerűen leírod egy füzetbe, hogy milyennek képzeled el a jövődet. Leírod, hogy elmész ide, elmész oda, a hétköznapi dolgaidat is leírod, tehát írsz az életedhez egy forgatókönyvet lényegében. De persze amit leírsz az nem azonnal másnap lesz úgy ahogy írtad. Olvastam két könyvet amiknek a címe Rendeld meg az univerzumtól, a másik pedig Hogyan rendeljünk jól az univerzumtól. Szóval a mondat amit kiemelnék az így szól, nem pontosan de a lényeg ez: Ha meghívsz valakit vacsorázni, na a gazdag embert hívd meg, mert az meghálálja, és nem kapsz az univerzumtól semmit. Hívd meg a szegényet, mert ő nem tudja meghálálni, cserébe az univerzum adja meg duplán mit a szegény nem tudott.
Még egy nagyon fontos dolgot írnék: ha tudod mit szeretnél, és nagyon akarod, akkor nem kell sok mindent tenned, ne szabd meg hogy ekkor és így, mert az univerzum ezt mindet tudja. Ha tudod mit akarsz kérd és át rendezi magát hogy eljuttassa hozzád a megfelelő kérést.
Gondold csak végig: ha a legkisebb egységig mennénk a méretekben akkor azt tapasztalnánk hogy minden szó szerint a világon színtiszt energia, az amit kérsz az amit gondolsz az amit csinálsz. na most az egyik kihatással van a másikra, csak tudni kel melyik melyikre. ezt tudja az univerzum, nekünk lényegében csak kérnünk kel.
Kicsit hosszúra sikerült :)
Kedves utolsó válaszoló!
Nagyon szépen köszönöm,hogy ilyen részletesen leirtad a véleményed:)Nagyon jó láitni,hogy vannak még itt olyan pozitiv emberek,akik hisznek a vonzás törvényében.Köszönöm a sok hasznos tanácsot,és ezentúl én is próbálok minnél pzitivabban hozzáálni a dolgokhoz.Mégegyszer köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!