Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Be akarok vonzani a lottó...

Be akarok vonzani a lottó nyereményt, de ehhez segítségre lenne szükségem?

Figyelt kérdés

GONDOLok rá minden nap, tehát az én részemről okés, de mivel ez egy nagy dolog, könnyebben tudom bevonzani, ha mások is gondolnak rá. nem azt kérem, hogy egész nap erre gondoljatok, pláne hogy nekem, nem magatoknak, de mondjjuk naponta 1-szer gondolnátok szeretettel arra hogy ez a válaszoló nyerje meg a lottót? amúgy is, ha másoknak jót kívánsz, azt te is visszakapod. :)

csak azok vlaszoljanak, akik hisznek ebben, és segítenek, lehurrogó hitetlenkedő válaszokat nem kérek!!

2011. ápr. 26. 10:35
1 2
 11/17 anonim válasza:

Azért nem tudod bevonzani, mert az túl nagy változás lenne az életedben, mndhatni sorsfordulat, az pedig nem nagyon lehetséges, csak ha netalán ez volt amugy is az életutad.

Szerintem próbálj kisebb összegeket bevonzani, ne a lotto 1 milliárdot.

Van pl egy pénzbevonzó meditádió, amit 28 napig kell elalvás előtt programozni.

2011. ápr. 27. 20:45
 12/17 anonim ***** válasza:
42%

omg

mi lenne ha a munkát vonzanátok be az életetekbe és kevesebb f*szságot hordanátok össze? szánalom

2011. ápr. 28. 02:50
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, te tényleg nagyon buta vagy.

Mégis hogy képzeled, hogy majd a sok ember NEKED akarná bevonzani (betaszítani?) a nyereményt? Nem magának?

Tudod, ha működne a vonzás törvénye, akkor sem lehetne vele szerencsejátékon nyerni. Pont azért, mert hiába vonzod te a dolgokat magad felé: más is pont úgy vonzza.

Mi történik egy olyan kötéllel, amit 30-an húznak 30 irányba? Vagy 10000-en 10000 irányba?

Elárulom: nem megy semerre.

2011. máj. 3. 01:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
kérdező belegondoltál abba hogy te valójában lottót akarod megnyerni vagy inkább sok pénzt szeretnél? Gondolkozz el azon, hogy valójában mit is akarsz, aztán cselekedj :)
2011. máj. 3. 02:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Az utolsó hozzászólónak igaza van. Ne a lottót akard megnyerni. Szerintem te megnézted a Titok c. filmet, vagy elolvastad, de mindegy. Olvastam is, néztem is filmben.

Egyszerűbb lenne ha elképzelnéd magadat gazdagon, játszanál a gondolattal. 2 dolog van aminek tényleg nincs határa:

1 az emberi butaság, és a fantázia.

Na most az utolsó előtti hozzászólónak:

Egy kis 2.os matek. Ha 30 húznak egy kötelet egyik irányba, és ugyan ennyien húzzák a másik irányba akkor ELMÉLETILEG nem történik semmi. Viszont a gyakorlat homlok egyenest mást mutat: ha egyik oldalon húzza 30 kislány a másik oldalon 30 izomember akkor mi van?

Szerintem egyértelmű.

Viszont a harminc izomembert is ellehet húzni egy Rába steigerrel. Ezekkel a példákkal azt akartam szemléltetni, hogy ki mennyire akarja, és hogyan akarja.

Mindenki kérdezze meg magától ezt:

Melyiket használom többször: "Úgy is gazdag leszek."

vagy "ááá Ilyen nekem sosem lesz."

Ezt szerintem mindenki tudja magáról.

Ha kitartóan akarod, hiszel benne, tudsz várni akkor biztos hogy gazdag leszel. DE ne te döntsd el hogyan, vágyjál rá, az univerzum elintézi neked ha eléggé akarod. De bízd rá a HOGYAN-t.

Ui.: A címek amiket említettem:

Vonzás törvénye

[link]

A titok - The secret (könyv)

[link]

2011. máj. 10. 22:01
 16/17 anonim válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólókkal. Sajnos rajtad kívül még több százezer ember akarja megnyerni ugyanazt a főnyereményt... rámágiáznak, agykontrolloznak, kiingázzák a "nyerő" számokat, stb. Akkor most ki legyen a tuti befutó? Mi alapján tegyen különbséget az univerzum, hogy mondjuk Gipsz Jakab érdemli meg jobban a nyereményt vagy Ürge Jóska? A nap is mindenkire ugyanúgy süt, függetlenül attól, hogy megérdemli vagy sem.

Lottó ötöst az nyer, akinek az az életfeladata. Ne lottónyereményt kérj, hanem bőséget, azt nagyobb eséllyel vonzod be.

Néhány tipp: tekints a pénzre energiaként, tehát tisztítsd rendszeresen a csakráidat (különösen a gyökércsakrát). Ha csak egy szemernyi kétséged is van afelől, hogy nem érdemled meg a pénzt (vagy nem annyit), nem fogod megnyerni. Szóval valami meggyőző indokkal kell előrukkolnod, és elhitetni magaddal, hogy pont arra a pénzre van szükséged. Ha a szüleid folyton azt mondogatták, hogy "nyomorban élünk", "nincs elég pénz" vagy "erre most nincs pénz", akkor először ezeket a programokat kell kiiktatnod. Aztán pedig várni a megfelelő bolygóállásra. A többi a sikerkönyvekben le van írva.

Ja, és nem árt némi alázat sem, hogy azt is el tudd fogadni, ha nem nyersz semmit.

2011. máj. 23. 17:07
 17/17 anonim ***** válasza:

Belehet ha profi vagy:)

- hónapokig vagy évekig kell kivánni (5 hete lottózok most volt 3as elözö héten kettes azelöttin egyes azelötti 2ön nullás:D)

- minden nap gyakorolni a kivánságot, meditálni rá fél 1 órát

- meg kell gyözni magunkat hogy megérdemeljük, elhiggyük, és hogy tudunk bánni a nyereménnyel, és el hisszük hogy megkapjuk .

Ha már sokszor legalább pár órára sikerült magunkat meggyőzni és emellé nagyon boldogok leszünk akkor már hogy csak idő kérdése...

2011. aug. 13. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!