Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tényleg be lehet vonzani a...

Tényleg be lehet vonzani a nekünk ideális párt?

Figyelt kérdés

Nagyon sok helyen olvastam már erről,és vegyesek a meglátásaim. Hiszek a vonzás törvényében,de mostanság egyre jobban kezdem azt érezni,hogy valami nincs "rendben" ezzel a dologgal.

Nyilvánvaló,hogy mindenkinek megvannak a maga "elvárásai", gondolok itt pl. arra,hogy a számunkra ideális társ független legyen, hűséges,őszinte, ilyesmik,és ezekhez jönnek az "adalékok",én pl. olyan társat szeretnék,aki jól elvan a kisgyerekekkel,és pl. szeret olvasni, színházba járni. De nem tudom,vajon a külsőségeket is be lehet-e vonzani. Van,aki a kigyúrt, erős srácokat szereti,én pl. a magas,vékony,kicsit esetlenebb fiúkat...szeretem a barna szemű,barna hajú srácokat.Ezért sokszor magam elé képzelem, sokszor próbálom lefesteni magamban az arcát, a szemeit, de nem tudom,működik-e ez a dolog így.Nálam a külső is fontos,álszentségnek tartom,hogy ha valaki azt mondja,csak a belső számít (senkit nem akarok ezzel megbántani!). Ezzel szemben hiába is koncentrálok, mindig eljutok addig a pontig,hogy mi van,ha nem az én feladatom a külsőségeket elképzelni? Hiszen az ember azt kapja,ami számára a legmegfelelőbb,nem?És akkor,amikor meglátod Őt,abban a pillanatban mindegy lesz,hogy zöld szemű-e vagy barna,a lényeg,hogy megfogjon,megragadjon benne valami,akár külső,akár belső tulajdonságokról beszélünk... Mert leülhetek,végigvehetem,mit szeretnék kapni,milyen az a fiú,aki belső és külső tulajdonságokban is ideális a számomra, így viszont -talán kicsit akaratlanul is - szinte "taszítom" azokat,akik külsőségekben nem felelnek meg az elképzeléseimnek. Itt ne arra gondoljatok,hogy valami hollywoodi szuperfélisten hasonmást akarok, egyszerűen csak van egy típusom,akit preferálok. Mekkora szerencse kellene ahhoz,hogy az általam megkreált ideális társ tényleg olyan legyen,mint akit elképzeltem magamban ezerszer... :) Ti mennyire hisztek ebben,nektek ez mennyire működött? Mik a tapasztalataitok?

Előre is köszönöm,ha válaszoltok! :)

2011. márc. 27. 11:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz külsőségekkel.. Amikor ezen "dolgozol", lelki szinten tevékenykedsz, valóban nem tudhatod, hogy a keresett Lélek milyen testben született le..

Én is így találtam meg Kedvesemet, már több mint 2 éve szerelmesek és boldogok vagyunk :))) ... Röpke gondolat szintjén felmerült bennem is, hogy külsőségek miatt talán elvetem ezt a kapcsolatot, mégsem tettem és így lett minden tökéletes :)

2011. márc. 27. 17:42
 12/18 anonim ***** válasza:

17:42 vagyok, aprócska kiegészítés még:

Ha tényleg megtalálod azt az embert, akit párodul rendelt az Ég, olyan erős lesz a vonzás, hogy a külsőségek már nem fognak érdekelni :) Tapasztalatból tudom. 30/N

2011. márc. 27. 17:50
 13/18 anonim válasza:
Én párszor elképzeltem, hogy csillagokat nézek ideális párommal, hogy ott van mellettem, átölel, stb. de túl sokat nem foglalkoztam vele, inkább gyógyitottam a sebemet az arcomon :) ami viszont tényleg szépen javul! Amúgy megkérdezhetem hány éves vagy? Pont olyasmi vagyok mint amilyet leírtál, magas, vékonyabb, barna haj, barna szem (feketéhez közelít) :)
2011. márc. 31. 08:42
 14/18 A kérdező kommentje:
24 vagyok. :)
2011. márc. 31. 11:38
 15/18 anonim válasza:
Hát ez kellemetlen :) én 19 leszek hamarosan
2011. ápr. 1. 17:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen, csak optimistán kell hozzáállni
2011. máj. 22. 17:36
 17/18 anonim válasza:
A titok lényege az agy. Amit gondolsz, az hatással van az érzelmeidre, és ha pozitív dolgokra gondolsz az jó érzéssel tölt el, de a külső körülmények nem változnak.
2011. máj. 22. 23:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen, nekem sikerült, és nagyon szeretjük egymást. :)

Én úgy programoztam, hogy szeretném megtalálni a számomra ideális párt, és nem képzeltem el konkrétumokat, csak pl. hogy kézen fogva sétálok valakivel... szerintem minél kevésbé konkrétan képzeled el, annál nagyobb rá az esély, hogy bejön, a részletekkel csak kizársz egy csomó pasit, akinek amúgy ha látnád, lehet hogy tetszene a kisugárzása. :)

2011. máj. 23. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!