Milyen "tulajdonságai" vannak, ha a jobb agyfélteke dominál?
Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 16:20
11/17 anonim válasza:
Nekem a bal agyféltekém dominál de fogalmam sincs ahhoz hogy az mit csinál mert nekem van kreativitásom (nem is kevés) nagy fantázia erő, megérzés, jelenre és jövőre fókuszálás, lehetőségek vizsgálása, ötletszerűség, rizikóvállalás és összességében való megértés és gyakran szokott fájni a jobb agyféltekém de ez csak azért lehet mert naponta kell jól teljesítenem és így jobban használom a bal agyféltekém mint a jobbat ezért az jobban meg van terhelve mint a jobb. De mivel én bal agyféltekés vagyok de mégis megvannak azok a képességek amik a jobbosoknak ezért én úgy gondolom hogy az mindegy hogy ki melyik agyféltekéjét használja jobban mert szerintem az csak az ember személyiségétől függ hogy ki miben jobb a másiknál.
12/17 anonim válasza:
Nekem a jobb agyféltekém a domináns, és abszolút illogikus vagyok. Sőt. Napok telnek el, és észre sem veszem.
Jóvagyok matekból, rajzból, zenéből, nyelvekből, ezek közül kettő bal agyféltekés téma.
13/17 anonim válasza:
14:04 vagyok.
Miért hülyeség? Nekem ilyen, nem azt mondtam, hogy biztosan mindenki csakis kizárólag olyan mint én, csak a véleményem, és kb. az elsajátított kézségeim írtam le. Tudom, hogy rengetegen pl. a művészek között is jobbkezesek, és sok matematikus balkezes, de attól még én nem.
14/17 anonim válasza:
Ezt honnan lehet tudni, hogy melyik agyfélteke dominál?
15/17 anonim válasza:
A jobb agyféltekés emberek érzelmesebbek, intuitívabbak.
16/17 anonim válasza:
ezeknek a válaszoknak a 75 % hülyeség mert ezeket nem tudják bizonyitani csak bizonygatni minden embernek másak a tulajdonságai és képességei
17/17 anonim válasza:
Én pl. jobb kezes vagyok. Bennem sajnos először mindig a logika beszél, de a jobb agyféltekém jobban működik. A képzelőerő, kreativitás, térlátás, hit stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!