Mi az az agykontroll? mire jó?
nekem sikerül(t) nagyon jó tényleg egy teljesen új világ lesz minden körülötted
szerintem olvasd el José Silva: Agykontroll és (ez is tőle) a Gyógyíthatsz c. könyveket!
antikváriumban olcsón beszerezhetők :D
hasonló a Vonzás törvénye is. Hallottál már róla? ha nem keresgélj a neten így: a titok :)
ezek nagyon jó dolgok
Én nem értek hozzá, de sikerült eltolnom a menstruációmat. xD
Szerintem annyi a lényege, hogy sokat gondolsz valamire, amit szeretnél véghezvinni, sokszor elmondasz magadnak egy mondatot. (én is ezt csináltam, és valahogy az agyam átkapcsolt egy másik frekvenciára.. eredmény/a fizikai tünet = a menstruáció késik. Épp ahogy akartam!)
sziasztok :)
én jártam agykontroll-tanfolyamra, és ott tanultam egy csomó jó dolgot :)
igazából arról szól, hogy ébrenléti állapotban az agyad nagyon kis százalékát használod csak, és úgy tudod a többit is, ha lemész egy állapotba, amit úgy érhetsz el, ha lefekszel/leülsz, behunyod a szemed, nem koncentrálsz a külvilágra, és magadban azt mondogatod: három-három-három, kettő-kettő-kettő, egy-egy-egy. közben próbálj meg arra gondolni, hogy egyre mélyebbre és mélyebbre úszol a tudatodban. ekkor éred el azt az állapotot, amit közvetlen ébredés előtt szoktál. és itt lehet többféle dolgot kripóbálni, én pl. a menzeszemet halasztottam el vele. ha valami ilyen dolgot akarsz elérni, akkor mondogasd magadban a célt lehetőleg addig, amíg el nem alszol (többnyire este próbálgasd). ha reggel magadtól akarsz felébredni, képzelj el egy órát, ami a pontos ídőt mutatja, és képzeld el, hogy visszatekered addig, amikor fel akarsz kelni. utána mondogasd magadban, hogy "ekkor akarok felébredni, ekkor fogok felébredni" jó sokszor. betegség ellen számolj el 10-1-ig visszafele, és képzeld el, hogy merülsz lefelé, egyre mélyebbre. ha kész vagy, képzelj el egy házat, ahova bemész, és meggyógyítod magad, és ilyesmi...
ez csak egy pár belőle, érdemes elmenni a tanfolyamra, nagyon sok érdekes dolgot tanulhatsz belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!